Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Aşk hayatınızın sevgiliniz tarafından yönlendirilmesi sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz. Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek. İşyerinizde birisiyle asla yıldızınız barışmayacak gibi. İkinizin de anlaşılmaz biçimde uzattığınız bu çekişme iş veriminizi de düşürüyor. Para ilişkilerinde çıkarlarınızı biraz daha ön planda tutmayı bilmelisiniz. Aşırı yorgunluk ve gerilim sağlık sorunları yaşamanıza neden olabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgilinizle küslük yaşıyorsunuz. Küskün tavırlar doğru kararlar almanızı engelleyebilir. Açık ve çok iyi niyetli yaklaşımlar, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı tavırlar sergilemenizde yararlı olacak. Bugünlerde iş hayatınızda daha sakin olmanız gerekecek. Bir bağlantınızla, bir daha hiç iş yapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Maddi problemlerinizi çözmek için biraz sıkıntı çekmeniz gerekiyor. Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatınız dışarıdan sorunsuz gibi görünse de, yine problemleriniz var. Gerginlikten ne kadar uzaklaşmayı başarırsanız, mükemmel bir ikili olarak görülmeye devam edersiniz. İşinizle ilgili beklemediğiniz bir takım ufak tefek problemlerin yaratabileceği strese hazırlıklı olmalısınız. Sakın kontrolünüzü kaybetmeyin. Mümkün olduğunca bu detaylarla ilgilenin ve gerekenleri yerine getirin. Bir yatırım konusunda sizi ikna etmeye çalışanlar var. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgilinizde size karşı oluşan duygusal bir birikim var. Küçük gibi görünen kırılmalar, ciddiye alınmadığında probleme dönüşebilir. Meslek hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için adım atmaya başlıyorsunuz. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya çalışın. Para durumunuzdaki düzelmeler, ancak kendi belinizi doğrultabilecek. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Son günlerdeki duygusallığınız, ilişkinizde sorun görüp takılı kaldığınız noktaları değerlendirmenize engel oluyor. Güvensizlikleriniz, üzüntünün yanında incinmeleri de beraberinde getirebilir. Birtakım projelerinize eleştirel bakılması sizi karamsarlığa sokmamalı. Bu eleştirilerle planlarınızı zenginleştirmeniz de mümkün. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınız azalmasa bile rahatlayacaksınız. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat edin.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgiliniz beraber geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek hem ona hem de size iyi gelebilir. Kariyerinizde ilerlemek konusundaki planlarınız, eviniz ve işiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Bu durumun sizi zorlaması gayet doğal bir şey. Bazen her şeyi bırakıp gitme arzusu duyabilirsiniz ama eviniz ve işiniz arasında bir denge kurmaya çalışmalısınız. Para konularındaki ihmalkarlığınız başınıza iş açabilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Size çok içten duygularla yaklaşmaya çalışan biri var. Onun geçmişteki bazı hatalarını abartarak ele almanız, bu yakınlaşma niyetini yok edebilir. Ona bir şans vermelisiniz. İş yerinde beklemediğiniz bazı karışıklıklar çıkabilir ve bunun sonucunda kafanız da karışabilir. Size ulaştırılan bilgilerin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin. Önceden aldığınız kararları hemen değiştirmeyin. Para sıkıntılarınızı biraz da kendiniz arttırıyorsunuz. Bulaşıcı hastalıklara karşı dikkatli olun.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgiliniz geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil görünüyor. Bugünlerde sorunsuz bir ilişki için, sabrınızı korumalısınız. Bugün iş yerinde kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, birçok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz. Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız ve bu yüzden işlerinizi gelişigüzel yapmanız amirlerinizden uyarı almanıza neden olabilir. Para konusunda kullanılmaya biraz açıksınız. Vakitsizliği bahane edip spor yapmaktan kaçmayın!

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Zaman zaman sevdiğiniz kişiyle yeterince dost olup olmadığınızı sorguluyorsunuz. Peki acaba siz bunun için gereken çabayı gösterebiliyor musunuz? İş yaşantınızda göz önünde bulunmak için çaba sarf edebileceğiniz ve bu amaçla güç kullanabileceğiniz bir gün. Yeniliğe açık yapınız çalışmalarınıza hız kazandıracak. Fakat hırslı yaklaşımlarınız çevrenizde gerginlik yaratabilir. Elinizdeki bir mülkün paraya dönüşebilme olasılığı oldukça kuvvetli. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinizle ilişkinizi farklı boyutlara taşımak için büyük bir istek duyuyorsunuz. Konu ile ilgili şartları zorlamak kendinizi baskı altına sokmanıza neden olabilir. Olaylara iyimser yaklaşmayı başarabilirsiniz sizin için daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili bazı gelişmelerin umut verici olduğunu anlayacak ve yeni atılımlarda bulunmak için büyük bir istek duyacaksınız. Para sıkıntıları yine gündemde! Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Çevrenizde yaşanan yorucu aşk ilişkileri cesaretinizi kırsa da, aşka zaman ayırmaya çalışın. Birinin, gittikçe cazibe odağı olduğunuzu göremiyorsunuz. İş hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnız iş yaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksiz kılıyor. Bugünlerde işlerinizi biraz daha fazla önemsemelisiniz. Beklemediğiniz bazı para girdileri, uzun süreli rahatlamalar getirebilir. Gün içinde kendinize zaman ayırıp dinlenmeye özen göstermelisiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Duygularınızın karşılığı var. Gün içindeki problemlerin etkisi, sizi ilişki içinde problem aramaya yöneltiyor. Zaman içersinde ilişkinize bakışınızda netlikler gelişebilir. Kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı bugün atılabilir. Bazı konularla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyulacak. Parlak fikirlerinizi, ilgili herkesle paylaşmalısınız. Maddi anlamda fazla esnek davranmanız uzun vadede başınızı ağrıtacak gibi. Gerginlikten kaynaklanan sırt ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

Editör: Esra Seyirden