Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Zaman zaman günübirlik ilişkilerin özlemini duysanız da, şu anda yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Onun kıymetini bilin! Mutluluğu uzaklarda aramayın. İş yerinde teknik bir konuda sorun yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ağrıları ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Kendinize de sevgilinize de çok eziyet ediyorsunuz. Hiç olmayacak şeylere öfkelenmeniz ve sinirlerinize hâkim olamamanız, ilişkinizi bozuyor. İş yaşamınızda şartlanmalardan, önyargılardan arınmanız yararlı olacak. Önceden kendinizi kurmadan gideceğiniz görüşme umduğunuzdan çok daha iyi geçebilir. Para konusundaki sorunları bu kadar çok önemsemeniz için aslında hiçbir neden yok. Bu konuda planlarınıza ve kendinize güvenmelisiniz. Sağlık konularında geçici üzüntüler söz konusu.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, sevgilinizin abartılı bulduğunuz kıskançlıklarını dert edinerek, mutsuz oluyorsunuz. Zaman zaman iki zıt duyguyu abarttığınızı fark edin. İşyerinizde, işi bilmeyen biriyle çalışmanın zorluklarını yaşıyorsunuz. Onun hatalarını düzeltmekten kendiişlerinizi yapmaya vakit kalmıyor. Parada istediğiniz şekilde bolluk var, fakat bazı özel harcamalarınız kabarabilir. Cildinizi sigara ve sigara dumanından uzak tutarak korumaya çalışın.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Bencil davranışlarınız, özel yaşamınızda onarılamayacak yaralara sebep olabilir. Sevgilinize karşı daha anlayışlı olmaya çalışın. İşinizden çok tatmin olmanıza rağmen, sürekli yeni arayışlar içindesiniz. Bugünlerde yapacağınız herhangi bir hamle sizi riske sokabilir. İş konusunda biraz daha tok gözlü olmaya çalışın. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamıyorsunuz. Yapılan eleştirilerden rahatsızlık duymayın. Endişe edilecek bir sağlık probleminiz bulunmuyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk konusunda yaşadığınız ümitsizlikten bir an önce kurtulmanız gerekiyor. Aksi halde hayli şanslı olduğunuz bu dönemde özel yaşamanızda tek bir değişiklik olmadan geçip gidebilir. Yoğun bir rekabet ortamında çalışıyorsunuz. Çalışma yaşamınızdaki deneyimleriniz, oyunu kuralına göre oynamayı size öğretmiş. Bu temponuz ve sabrınızla iş arkadaşlarınız arasında hayranlık uyandırıyorsunuz. Paranızı arttırmak için yapılan önerilere kapılarınız kapatmayın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Var olan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine, görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış şekli değil. Bu durum devam ettiği takdirde sevdiğiniz kişiden tepki görebilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projeyle ilgili hemen, hemen her gün ortaya attığınız yeni fikirler, kısa zamanda ilgi görmeyebilir. Ümidinizi kırmayın! Paranızı dikkatli harcayın. Şans oyunlarına fazla güvenmemelisiniz, hele son günlerde. Düzensiz beslenme karaciğerinizin yorulmasına neden oluyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Yaşamınıza girecek yeni bir insan sizi hayli etkileyecek. Geçmişi yargılamayı bıraktığınız takdirde ilişkiniz hoş bir duygusal birlikteliğe dönebilir. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerde iş yaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki ufak tefek problemler çözümleniyor. Hatta karşınızdakine farklı açılardan bakmayı da deneyebilir, onun daha önce hiç fark etmediğiniz taraflarını keşfedebilirsiniz. İşinizle ilgili uzun süredir oluşum halindeki değişiklikler bugün gündeme gelerek sizi zorlayabilir. Karamsarlığa ve hayallere kapılmadan gerçekçi bir şekilde hareket etmelisiniz. Paranızı ölçülü harcamak zorundasınız fakat her gün karşınıza ayrı bir masraf çıkıyor.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Özel hayatınızda yaşadığınız sorunlarda sizin de suçunuz var. Bugünü onun gönlünü almak için değerlendirin. Sevgilinize yaşadığınız iş yoğunluğunu, gerginliklerinizi anlatarak ilişkinizi düzeltebilirsiniz. İş yerinizde başkalarının inisiyatifine bağlı kalmaktan dolayı zorluk çekmeniz mümkün. Gerginliğe hazır olmalısınız. Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davranışlarınız sorun yaratabiliyor. Gittikçe açılan iştahınız yüzünden fazla kilolarla uğraşmanız gerekebilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşkta zor kararların arifesindesiniz ve yaşam size ikili seçenekler sunuyor. İstekleriniz ve zorunluluklarınız arasında yenilenmeye nereden başlayabileceğinizi size duygularınızdan çok mantığınız gösterecek. İş ve para konusunda bugün endişe ve kuruntularınız tetiklenebilir ve bu durumda sağlıklı kararlar alamayabilirsiniz. Parasal konularda beklentileriniz artarken imkanlar beklediğiniz gibi gelişmeyebilir. İlaç kullanmanız gerekiyorsa alacağınız ilaçları kontrol etmeniz sizin için yararlı olacak.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

İlişkinizin toparlanması için sizin desteğinize ihtiyacı var. İkinizin ortak bir dostu, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. Kendinize olan güveniniz nedeniyle sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Onunki zarar verecek bir rekabet gibi görünmüyor, sadece sizi örnek alıp sizi geçmeye çalışıyor. Parasal çalışmalar yaparken elinize geçen fırsatları değerlendirmekte zorlanabilirsiniz. İncecik ve zarif bir beden için; ince dilimler faydalı olacak.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi buldunuz. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır devam eden monoton iş hayatınız, karşınıza çıkacak yeni bir projeyle değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

Editör: Esra Seyirden