Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgiliniz sizde bir bıkkınlık gözlemliyor. İlişkinizi isteksiz yaşıyor olmanızın nedenlerini onunla paylaşın. İlişkiyi bitirmeniz için hiçbir engeliniz yok, sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz. Çalışma hayatınız dışındaki ilgisiz kalamadığınız yerleşmiş gündelik sorunlar, yalnız iş yaşamınızda değil, hayatın her alanında sizi isteksizleştiriyor. Paranızın hesabını bilmeniz para sıkıntınızı hafifletmiyor. Bugün ödeme sorunu yaşamanız mümkün. Mide rahatsızlığından şikayet etmemek için yediklerinize dikkat edin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

İlişkinizde büyük sorunlar yaratan, ve yaşam boyu size engel olan geçmiş alışkanlıklarınızı artık bir kenara bırakın. Geçmişteki romantik bir ilişki tekrar hayatınıza girecek. Çalışma koşullarınızı zorlayarak bazı teklifleri değerlendirirseniz, kendinize yeni iş alanları yaratabilirsiniz. Paranızı nasıl kullanacağınızı çok iyi biliyorsunuz, fakat bugünlerde risk almaktan kaçının. Abur cubur yemeye son derece meraklısınız. Sizin için tehlike çanları çalıyor.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Özgürlüğüne düşkün biri olmanız sevgilinizle aranızda sorunlar çıkartıyor. Onu kırmamak için hayatınızı biraz da ona düzenleyin. İşinizle ilgili bazı olumsuzlukları görebilmeniz için gözünüzü dört açın. Hayır demenin, reddetmenin her durumda nezaketsizlik olacağını düşünmeyin. Size hiç de cazip gelmeyen bir iş teklifini reddedilirsiniz. Paranızın kıymetini bilmenize rağmen, aşırı cömert davranmanız bütçenizi sarsıyor. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sürpriz bir aşka hazırlıklı olun. Sezgi gücünüz karşılaşacağınız kişiyi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak. Karar verirken kalbinizin sesine kulak verin. Kaçırdığınız bir iş teklifi, yeniden gündeminize gelecek. Bu teklif, kariyeriniz açısından olumlu bir gelişmenin ilk adımı olabilir. Birlikte çalışma şartlarınızı, sakınmadan, rahatlıkla dile getirmelisiniz. Parasal açıdan herhangi bir sıkıntınız olmamasına rağmen yine de gelecek endişeniz var. Midenizle ilgili sorunu önemseyin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

İlişkinizde gösterdiğiniz sadakati ve dürüstlüğü partnerinizden görememek sizi üzüyor. İçinizi kemiren bir konu yüzünden güzel günlerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşinizle ilgili kafanızı kurcalayan konu, sizi bugün şaşırtabilir. Konuyla bağlantısı olduğunu sandığınız kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını anlayıp rahatlayacaksınız. Para sıkıntısı çekmek istemiyorsanız, harcamalarınıza azami ölçüde özen gösterin. Sağlık konusunda biraz ihtiyatlı davranmanız lazım.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Yaşadığınız huzurlu ilişki size iyi geliyor. Fakat zaman zaman, geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerin heyecanını da özlüyorsunuz! İş arkadaşlarınızla yaşadığınız sorunun bir an önce çözümlenmesini istiyorsunuz. Konunun sonuca ulaşmasını sağlamak amacıyla, talep edeceğiniz görüşmeler olumlu sonuçlanacak. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık sorunları yaşamak istemiyorsanız, küçük sorunları büyütüp kendinizi yıpratmaktan vazgeçin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgilinizde her gün bir yenilik keşfetmeniz sizi çok heyecanlandırıyor. Beraberliğiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor ve yeniliyor. İşteki yoğunluk bunalmanıza yol açabilir. Bu yoğun tempoyu sizinle paylaşmaya hazır iş arkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Son zamanlarda duygusal yaşantınızla ilgili karışık düşünceler birbirini kovalıyor, huzur bulamıyorsunuz. Hayatta her şey olabilir, biraz da olayları akışına bırakın. Dost bildiğiniz bazı kimseler, sizi yarı yolda bırakabilirler. İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşma işi sizin üzerinize kalacak gibi. Paranın kıymetini anladınız ve para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. Sağlığınızdaki ufak uyarılar ciddiye alınması gereken bir rahatsızlığın habercisi olabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinize olan duygularınızı belli edememek yüzünden zor bir gün geçirebilirsiniz. Bu konudaki çekimserliğiniz, sevgilinizi üzebilir ve yanlış anlaşılmanıza neden olabilir. Kariyerinizde şansınız açık, fakat tanımadığınız yeni sorunlarla ilk kez karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olun! İş hayatınızda yeni bir dönem açılmak üzere. Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Aşk hayatınızın geleceğinden bir beklentiniz yok, küçük mutluluklar size yetiyor. Dikkatli olmalısınız, size yeten, sevgilinize yetmeyebilir. Bu durumu böyle sürdürmeye çalışmayın. Üzerinize vazife olmayan olaylara müdahale etmeniz bugün başınıza iş açabilir. Biraz da kenarda durup ilgisiz kalabilmeyi denemelisiniz. Dostlarınızdan aldığınız maddi destek sizi epeyce rahatlatıyor ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmaya çalışın. Perhize başlama vaktiniz çoktan geçti!

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinizin özel hayatına ve zevklerine fazla müdahale etmeniz ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bu şekilde davranmaktan vazgeçmezseniz, ilişkiniz bitebilir. Gelecekteki kariyerinizi etkileyebilecek konumda olan birisi size önemli bir meselede dürüst davranmıyor, dikkatli olmalısınız. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak. Sağlığınız konusunda kendinizi fazla zorlamamaya dikkat edin. Sakinleştirici çaylar ve kısa yürüyüşler sizi rahatlatabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Etrafınızdan duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. İş yaşamında daha birikimli hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan da kaçınmalısınız. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

Editör: Esra Seyirden