22 Nisan Pazartesi günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizden alacağınız bir haber ona olan duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Olayları çok fazla büyütmeyin göreceksiniz ki bu haber ilişkinizin sağlamlığının göstergesi. Beraberliğinizii sorgulamaktan ya da ileri dönük boş hayaller kurmaktan vazgeçerek anı yaşayın. Aslında duygularınızı anlatabilir ve isteklerinizi rahatça söyleyebilirsiniz. Böylece ilişkiniz bir dengeye oturabilir. Çalışa koçların iş hayatında motivasyon eksikliği duyması mümkün. Karşınıza yeni iş fırsatları çıkabilir motivasyon eksikliği duymadan olumlu duygularla olaylara yaklaşmamalısınız. Maddi açıdan sizi zorlayacak harcamalar yapmanız olası. Dikkat edin, bugün bir şey satın almayın. 

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili boğalar, ikili ilişkilerinizde sorunlar varsa bunları çözmek için iyi bir gün. Eğer ilişkiniz yok ise eski sevgilinizle karşılaşabilirsiniz bu sizin heyecanlanmanıza aynı zamanda da huzursuz olmanıza neden olabilir. Yeniden başlamak için iyi bir gün olacak. Haftanın ilk iş gününde kaos ile karşılaşsanız da sakinliğinizi koruyun. Planlı davranarak dağ gibi sorunları aşacaksınız. Aile ilişkilerinde, para konularını içeren bazı tartışmalar söz konusu. Tarafsız kalmanız yararınıza olacak. Baharatlı ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Bugün, ikizler burcu insanının hayatında sorunlar oluşacak. Haftaya sükûnet ile başlamak isteyeceksiniz ancak sevgilinizin şikayetleri ile günü açacaksınız. Size tek sıkıntı yaratacak şey ani çıkışlarınız olacak. Ona duygularınızı yansıtmayın. İş hayatında ve aşkta gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir. Projeleri değerlendirirken daha ayrıntılı gözden geçirip hemen bir karar vermekten kaçının. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Geçen hafta yaşadığınız güven bunalımı nedeniyle aşk hayatınızda yön arayışınız var. Sevgiliniz sizden beklediği ilgiyi bulamıyor. Kırgınlık öncesi döneme dönemiyorsunuz. Onun da hayatta öncelikleri ve iş hayatı var. Her zaman yaptığınız gibi yine de ona karşı biraz daha fedakar davranacak ve yeniden üzülecek kişi siz olacaksınız. Bu aşamada aşk hayatı değil  ev ve iş hayatına odaklanın. İş ve maddi alanda yanlış anlamalar ortaya çıkacak, düşünerek yatırımlarınızın yönünü değiştirmeyin. 

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Partnerinize karşı barındırdığınız güvensizlik, sessiz kalıp tepki vermediğiniz oranda büyüyor. İkna edici açıklamalar alamayacağınızdan o kadar da emin olmayın. Mesleğinizde çok hırslı olabilirsiniz. Fakat dikkatli olmanız gerekiyor karşınıza çıkan fırsatları değerlendirirken agresif bir tutum takınmaktan kaçının. Yoğun arzularınızı kontrol altına almanız gerekiyor. Beklemediğiniz bir harcama yapabilirsiniz. Bu harcama bütçenizle ilgili planlarınızı alt üst edebilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız gizli güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. Gereksiz küskünlüklerin altında gereksiz takılmalar yatıyor gibi. İşinizle ilgili çalışmalar yaparken yeni projelerinizi anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz gelişmelere hazırlıklı olun. Karamsarlığa kapılmazsanız olayların üstesinden geleceksiniz. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Günlük sorunlar aşk hayatınızı etkilemeye başladı. Sevgilinizle beraber hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Enerjiniz çok fazla, onu memnun etmek için sürprizler hazırlamaya çalışın. Çalıştığınız işle ilgili sıkıntılar yaşıyorsanız bu gün endişelerinizi çevrenize yansıtmamaya çalışın. Olaylara kendinizi kaptırıp durumu abartırsanız üzerinizde çok daha büyük baskılar hissedebilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgilinizle aranızda fikir ayrılıkları olabilir. Çevrenizdeki kişiler aranızın bozulmasına neden oluyorlar. İyimser düşünerek yapıcı davranın. Sevdiğinizle gereksiz tartışmalara girmeyin ve iddiacı davranmayın. Çalışmalarınızın karşılığını yeterince alamadığınızdan yakınsanız da, duygularınıza kapılıp çevrenizin tepkisini çekmemeye çalışın. Haklıyken haksız konuma düşebilirsiniz. Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Aşk hayatınızla ilgili isteklerinizin arttığı bir dönem, fakat sevdiğinizi fazla zorlamayın. Bugün fantezilerinizi gerçekleştirmek için elinize ilginç fırsatlar geçebilir fakat gerilimli davranmaktan kaçının. Kaçamak aşklardan da uzak durun. Yeni iş teklifleri alabilir ya da işinizde değişiklikler olabilir. Bu durum kararsız kalmanıza sebep olabileceği gibi, işinizde kendinizi iyi ifade edebilir yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bugün parasal konularda riske girmemenizde fayda var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinizle ilgili olayları çok fazla büyütüyorsunuz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. İlişkinizi çok fazla zorlamayın. İsteklerinizi anlatmakta güçlük çekebilir ve hiç beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacak iş fırsatlarını değerlendirmek için hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Yapabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız son safhaya ulaşmış durumda.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinize karşı hissettiğiniz duyguların karışık olması gerilim hissetmenize neden olabilir. Hemen bir karar vermeyin ve aklınıza gelen ilk düşünceleri sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. Kendinizi yazarak ifade etme yolunu seçebilirsiniz. Çalışmalarınızı planladığınız gibi sürdüreceksiniz. Ancak, kararsızlıklara neden olabilecek gerilimler olabilir. Fakat, büyük bir istekle yeni girişimlerde bulunmaya devam edeceksiniz. Bütçenizdeki denge bugünlerde biraz bozulabilir. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız bu günden itibaren çok hafifleyecek.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevdiğinizden beklentilerinizin arttığı bir gün fakat ona karşı daha anlayışlı davranmaya çalışın. Yoğun beklentilerinize kapılmazsanız isteklerinizi rahatça anlatma imkanı bulacaksınız. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçının. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

Editör: Esra Seyirden