Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, aşk hayatınızdaki yalnızlığınız bir süre daha devam edecek. Bunun sebebi, herkese mesafeli yaklaşmanız! Yalnızlık küçük sorunları bile dev aynasında görmenize yol açıyor. İş hayatınızda çok sabırlı biri olmanıza rağmen, son günlerdeki yoğunluk artık bıktırıcı olmaya başladı. Her şeye rağmen bugünün işini yarına ertelememe anlayışınız, işinizi çok kolaylaştırıyor. Harcamalarınızı nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankadaki küçük birikiminiz bir miktar eksilebilir! Kolesterollü besinlerden kaçının.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, aşk ilişkinizde fazla kontrollüsünüz. Kendinizi biraz özgür bırakmanız gerekiyor. Bunu başarabilirseniz beraberliğinizi daha doya, doya yaşayabileceksiniz. İş hayatınızı çevrenizdeki kıskanç ve dedikoduculardan uzak tutun. Amirlerinize sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. Son günlerde iştahınız çok kabarık, diyet yapıyorsanız zorlanmanız mümkün. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, sıcak ve yaratıcı yönlerinizi içinizde saklıyor ve partnerinizden sizi keşfetmesini bekliyorsunuz. İlişkinizi daha sıcak ve yakın bir hale getirmek sizin elinizde. Bunun için çaba harcamalısınız. İş yerindeki yoğunluk sizi son günlerde biraz yoruyor. Hareketli işi seviyorsunuz, ama belli bir zamandan beri temponuz sizi yıpratacak kadar arttı. Maddi konularda çeşitli atılımlar yapabilirsiniz. Günün sonunda yorgunluk ve bıkkınlık hissetmeniz normal. Dinlenmeye vakit ayırın.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, bu günlerde, uzun süren küskünlük döneminin ardından sevgilinizle yeniden bir araya gelmek yüzünüzü güldürdü. Mutluluğunuz için ona zaman tanıyarak, sorunları büyütmemeye çalışın. İşinizle ilgili olumlu ve ileri zamanlarda çok işinize yarayacak değişimler gündemde. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanıp, maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, sevgilinizle birbirinizden uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden baktığınızı kabul edin! Fakat ılımlı bir tutum içinde olursanız kısa sürede olaylar tatlıya bağlanacak. İşinizdeki herkesi kendinizle bir rekabet halinde görüyorsunuz. Fırsat kapanın elinde kalır mantığıyla çalışan bencil biri sinirlerinizi bozuyor. Kazanç konularında yanlışlıklar yapabilirsiniz. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, aşk hayatınızda cesaretli biri olduğunuz söylenemez. Sizden beklenen adımı bir türlü atamıyorsunuz. Onun taleplerine karşılık vermeniz ilişkinize iyi gelecek. İş hayatında gözünüz kara, macerayı seviyorsunuz. Risk taşıyan bir konuda çok dikkatli olmanız gerekiyor! Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmaya çalışın. Tuzlu yiyeceklerden uzak durmak sizin için faydalı.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, tanıştırılacağınız birisi son günlerdeki karamsar halinize son verebilir, ama siz önce karamsarlığınızı atmalı ve bu tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz. Kariyerinizi korumak için çalışmalar yapmak arzunuz var. Yaratıcı fikirlerinizle çevrenizi etkilemenize rağmen, kararlarınızı verirken acele etmemelisiniz. İş ortaklarınıza danışarak hareket edin. Elinizdeki parayı değerlendirme konusunda kararsız kaldınız. Bu konuda bilgi sahibi dostlarınıza danışmalı ve en akılcı yolu seçmelisiniz.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, sevgiliniz ile yaşadığınız tartışmadan sonra kalan umutlarınız da yok oldu. Ama onu incitmek istemiyorsunuz. Bu da, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Son zamanlarda çok istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Bugünden başlayarak gönlünüzün işini aramalısınız. Bugün hiç hesapta olmayan harcamalar canınızı sıkabilir. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmayın.

Yay Burcu - 22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. İşinizdeki küçük sıkıntılardan şikayetçisiniz. Sizi yeterince tanımayan bazı kişiler, problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Mide problemlerinize köklü bir çözüm üretmenin zamanı geldi artık. Her stres anında tekrar patlak vermesi günlük yaşantınızı ciddi şekilde etkiliyor.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, partnerinizin ilgisiz davranışları sizi çileden çıkartıyor. Her şeyin bu kadar kısa bir zamanda bu kadar değişmesini kabul edemiyorsunuz. Bazı kararlar almanız gerekecek. İş yerinde kendinizi sıkıntılı ve depresif hissediyorsunuz, fakat bu geçici bir durum. Bu süre içinde düşünüp doğru kararlar alarak sıkıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu süreyi değerlendirmeniz sizin yararınıza olacak. Yeni bir masraf kemerleri sıkmayı gerektirebilir. Diyetle birlikte egzersize başlamalısınız.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, beraberliğinizde ara sıra geçirdiğiniz irili ufaklı sarsıntıları doğal karşılaşıyorsunuz. Bu davranmanız da ilişkinize huzur veriyor. İşinizle ilgili alacağınız bir haber, gününüzün kötü geçmesine sebep olacak. Akşama doğru haberin asılsız olduğunu öğrenip, rahat bir nefes alacaksınız. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya toplanınca bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir doktora göstermelisiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

Editör: Esra Seyirden