Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Duygusal hassasiyetiniz, karşı cinsle ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir. Bu nedenle sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve aşk hayatınızı etkileyebilecek teklifleri dikkatlice değerlendirmelisiniz. Mesleki konularda kendinizi rahatça ifade edebileceksiniz ve olaylara daha gerçekçi bir bakış açısına sahip olacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde ve grup çalışmalarında net bir tavır sergilemeniz önemli olacak. Masraflarınızı azaltmaya çalışın çünkü yakın zamanda para kaybı yaşayabilirsiniz. Düzenli olarak spor yaparak vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutmaya özen gösterin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sert etkiler altındasın, kafan karışık. Dikkatini toplamak zor olabilir. İlişkide yeni şeyler olabilir. Sevdiğinle iletişimde nazik olmaya çalış, eleştirmemeye dikkat et. Çok yoğun bir iş döneminde, hızlı ve tempolu çalışma hafta başı seni bekliyor. Yeni kararlar alman gerekebilir. Hayati önem taşıyanları seçmende fayda var. Zorlandığın borcu ödeyebilirsin şu günlerde.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Özel hayatındaki küçük sorunları hızlıca çözebilirsin. Kendini ifade etmekte zorlandığın konuda, duygusal bağlardan uzaklaşman gerekebilir. Umudunu kaybetme. Mesleki rekabetten hoşlanmadığın birkaç kişi var gibi görünüyor. İnsanların hatalarının arkasında her zaman bir plan aramak senin tarzın. Bazen farkında olmadan yapılan hatalar da olabilir, kabul etmelisin. Ödemeler konusunda sıkıntı yaşamamak için şimdiden tedbirli olman iyi olur.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

İlişkinizin sağlığı için, geleneksel önerilere kulak asman iyi olabilir. Sevgilinin sana olan sadakati hayatını daha da güzelleştirecek. Yakın zamanda kariyerinde fırsatlar çıkabilir, değerlendirmek için dikkatli olman gerekebilir. İşinde ilerleme kaydedebilir veya yatırımlarından kar elde edebilirsin. Faturaların artması endişe verici olabilir, ama yakınların maddi destekleri sıkıntılarından kurtulmana yardımcı olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Evlenme düşüncesi seni korkutuyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi sorunlu hale getirmeye başladın. Dışardan gelen eleştirilere ve öğütlere kulak vermelisin. İşinle ilgili farklı bir durumla karşılaşman mümkün. Karşılaşabileceğin sorunlara akıllıca çözümler bulabileceksin. Bazı gelişmeler planlarını ertelemen ya da geciktirmen gerekebilir. Ödemelerin art arda geliyor bu günlerde. Dikkatli harcama yapıyorsun ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsun.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatında parlaklıklar var. Özgür ruhunuz, uzun zamandır karşılığını arıyormuş gibi. İlişkiler konusunda size tam olarak denk gelen birini bulma umudunuz, şansınıza çok güvendiğinizi gösteriyor. Mesleğinizle ilgili karşılaştığınız sorunların çoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili, yakın çevrenizden beklediğinizden fazla destek alabilirsiniz. Önemsemediğiniz küçük harcamalar bir araya geldiğinde bütçenizi sarsacak boyutlara ulaşıyor.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk konularında şanslısın. Ama aşırı seçici olman da kötü bir huy. Deneyimlerini doğru değerlendirmen ve doğru öngörüler geliştirmen gerekiyor. İş dünyanda yoğun bir değişim isteği içindesin ama buna gerçekten hazır mısın, ona karar vermelisin. Şimdiye kadar yaptığın ya da yapmayı düşündüğün bir işi yeniden değerlendirmen gerekecek. Ödemelerinde sıkıntı yaşamaya başlıyorsun, gereğinden fazla abartıyorsun.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgilinize hem coşkuyu hem de tedirginliği bir arada yaşatmaktan vazgeçin. Aşkta gerçekçi olma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Bazı heyecanlarınızın dozunu ayarlayabilirseniz, unutulmaz mutluluklarınız olabilir. İş hayatınızda inisiyatif kullanarak bir karar almanız gerekebilir. Gerginliğe hazır olun. Aldığınız kararın pozitif etkilerini bir süre sonra görmek sizi çok sevindirecek. Önemsemediğiniz küçük harcamalar gözünüze batmıyor gibi görünse de, sonradan sıkıntısını yaşayabilirsiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Bugün duygusal olarak hassas bir gün. Gizli bir zevk aldığınız kıskanılmaktan, kendi kıskançlık krizlerinizle karşılaştırmalısınız. Bu durum belki ilişkinizde daha sağduyulu davranmanıza yardımcı olabilir. Mesleğinizdeki gelişmeler istediğiniz gibi olmasa bile olumlu yönde ilerlediğini fark edeceksiniz. Bu da moralinizi yükseltecek ve kendinize olan güveninizi artıracak. Daha önce yaptığınız maddi yatırımın yanlış olduğunu görebilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

İlişkinin keyfini çıkaramaman normal, hala kafanda biri var gibi hissediyorsun. Herkes her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor ama sen sezgilerine güvenebilirsin bugün. İşinde yeni adımlar atabilirsin. Harekete geçmesen bile gelecek için planlar yapabilir ve gereken çalışmayı yapabilirsin. Ödemelerle ilgili sorunlar çıksa bile hemen panik yapma.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevdiğin kişiyi senin onayladığın davranışları yapması için çok zorluyorsun! Eğer bu durumun onu rahatsız ettiğini fark etmezsen, büyük problemler çıkabilir. O sana ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da sen buna imkan tanımıyorsun. Bu fırsatı ona ver. Senin katı olduğun ve iş ilişkilerinde hassas olunması gerektiğine inandığın belli. Yakında sevineceğin bir durum olabilir. Para durumun yavaş yavaş yoluna girecek.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Birlikte olduğunuz kişinin size destek vermek isteğinin altında başka bir neden olabileceğini düşünmeniz, hiç de kabul edilebilir bir şey değil. O son derece samimi. Aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Çalıştığınız proje üzerinde aradığınız destekler bu günlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammülünüz yok. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle sürekli dikkat çekiyorsunuz. Para durumunuz daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı.

Editör: Esra Seyirden