Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan


Sevgili Koçlar, sevdiğiniz kişi ile olan ilginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. Yetenekleriniz ve disiplininizle iş dünyasında adeta parlıyorsunuz. Fakat bugünlerde hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Ödeme dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs


Sevgili Boğalar, partneriniz ile aranızdaki problemlere fazla üzülmemeye çalışın. Aksi takdirde içinizden yükselen duygular sizi zorlayabilir. Sizi ne kadar çok sevdiğini unutmayın. Çalıştığınız arkadaşlarınızdan objektif olamadığınız şeklinde eleştiriler alıyorsunuz. Kulaklarınızı başkalarının görüşlerine kapadığınız ve işle ilgilenmediğiniz söyleniyor. Bu konuyla ilgili bir tartışmada kendinizi savunmak durumunda kalabilirsiniz. Mali durumunuz sandığınız kadar parlak değil.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran


Sevgili İkizler, ihmal ettiğiniz sevgilinizle baş başa kalmak için bir program yapmalısınız. Sizin romantikliğiniz, duyarlılığınız onu da aynı duygulara sürükleyecek. İşyerinizde size duyulan sempati, aklınızdan zaman, zaman geçen iş değişikliği fikrini yok edemiyor. Yaşadığınız huzursuzluğu sizinle paylaşmak isteyen biri var. Kısa vadede koşullarınızda ciddi bir değişiklik görünmüyor. Önceden yaptığınız maddi bir yatırımın yanlışlığı bugünlerde ortaya çıkabilir.


Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz


Sevgili Yengeçler, bugünlerde çeşitli konularda özellikle de aşk konusunda uğradığınız hayal kırıklığı yüzünden içinize kapandınız. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakınlaşmak istiyor. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalmanız mümkün. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Sürekli kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlarınızı ihmal etmeyin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Sevgili aslanlar, hayatınızla ilgili birtakım sorunları çözemiyor oluşunuz, çok eskilere kadar uzanan sorgulamaları aşk hayatı konusunda gündeme getirebilir. İş bağlantılarınız gayet iyi. Birlikte iş yaptığınız kişilerle,iyi ve zamanında iş çıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlanmanıza gerek yok. Para durumunuz daha iyiye gidiyor. Bu durum size yeni harcamalara kışkırtmamalı. ?u sıralar sağlık sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz, yediklerinize dikkat edin.


Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Sevgili Başaklar, sevgilinizin size güvenmediğini düşünüyorsunuz. Yaşadığınız kızgınlık, partnerinizin sizinle karşılıklı konuşma niyetini cevapsız bırakmamalı. Size güvenilmez muamelesi yapılmasına tepki duymadan önce, böyle davranıldığından iyice emin olmanız gerekiyor. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler gündeme gelebilir. Para konularında zayıfsınız, başkaları için yaptığınız harcamaları azaltmalısınız.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Sevgili Teraziler, aşk için kendinize izin vermelisiniz. Belki de duygularınızın karşılığı var! İçine kapanarak, bu kişiden kaçmaya devam etmeniz sadece size zarar verir. İşinizle ilgili uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Yardım tekliflerine açık olun. Bugünlerde daha fazla soğukkanlı olmanız gerekecek. Para konusunda, dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı atlatacaksınız. Kilo vermek için kendinizi çok fazla zorlamayın.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Sevgili Akrepler, size derin hisler besleyen ve bağlanmaya her an hazır birinin cesarete ihtiyacı var. Ona bu güveni siz vereceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyumlu olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsatınız olacak. Bu fırsatı iyi kullanmak sizin elinizde. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair söylentiler, tamamen bilinçli bir yanlış anlamadan kaynaklanıyor olabilir. Parasal konulara yönelik, kazançlı çıkacağınız yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Sevgili Yay burçları, sevdiğiniz kişiye dikkatli bakın. Göreceksin ki onun sevmekten çok sevilmeye ihtiyacı var. İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha doyumlu değerlendirebilirsiniz. İş dünyasında herkesin sizin gibi iyi niyetli olduğunu düşünerek hata yapıyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı biraz daha temkinli yaklaşın. Sizin kariyerinizle uğraşan kişilerin yapmak istedikleri, sizin hayrınıza değil gibi. Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirsiniz. Farkında olmadan öğün atlıyorsunuz. Bu sizin için çok zararlı.


Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Sevgili Oğlak burçları, sevgilinizin yadırgadığınız bazı davranışlarından daha az etkilenebilmeniz için, aranızdaki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir. Uzak bir olasılık diye değerlendirdiğiniz bir iş görüşmesi, yakın sürede sizi masaya oturtabilir. Kaçırmak istemediğiniz bu fırsatın takipçisi olun.Bu konuda umudunuzu canlı tutmanız, sizi hedefe yaklaştıran temel neden olacak. Paraya önem vermediğiniz için harcamalarda aşırıya kaçabiliyorsunuz. Gerilimli duygularınız mide rahatsızlıklarına neden olabilir.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Sevgili Kova burçları, bu aralar sevdiğiniz kişi hakkındaki bir dedikodunun etkisi sizi ters düşüncelere yöneltebilir. İşin aslını biraz geç öğreneceksiniz ama gönül ferahlığına ve huzura da kavuşacaksınız. İş ilişkileriniz biraz daha ilgi ve özen bekliyor. Bugüne kesmiş olduğunuz önemli randevunuzdan istediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ama bu, uzun vadede sizin kazancınız olacak. Parayla ilgili bir probleminize geçici bir çözüm bulduğunuzdan beri daha rahatsınız. Ama sıkıntınız devam edebilir.


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart


Sevgili Balık burçları, aşk hayatınızda kendi hatalarınızı görmezden gelip, sürekli partnerinizi suçluyorsunuz. Kendi hatalarınızı da görmez, kabul etmezseniz durumu düzeltme yolunda bir adımı atamazsınız. Doğru yolda ilk adım ve teşebbüs sizden bekleniyor. İş hayatınız yorucu. Önümüzdeki günlerde küçük bir unutkanlığınız bazı işlerin aksamasına yol açabilir. Bu yorgunluğu işyerinizdeki sıcak insan ilişkileriyle azaltmaya çalışıyorsunuz. Parayla ilgili konularda gecikmeler söz konusu.

Editör: Esra Seyirden