Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Çevrenizde ilişkinizi çekemeyenler var. Bu kişilere söz hakkı tanımayın. Mesleğinizle ilgili isteklerinizi kesin ve net bir şekilde ifade edişiniz bazı kararların alınmasında kolaylık sağlayacak. Pratik çözümler üretmeniz gerekebilir. Maddi anlamda bazı projelerinizi uygulayamamış olabilirsiniz. Bu durum canınızı sıkabilir. Fakat kısa sürede durumunuzu düzeltebileceksiniz. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Bugün garip bir yalnızlık korkusu içinde olmanız mümkün. Oysa sizi seven öyle çok insan var ki, bu korkularınız çok yersiz. Sevgiliniz bağlılığınızdan kuşku duymaya başladı! İşle ilgili bazı konularda sabırlı davranamıyorsunuz. Kendinize zaman tanırsanız başarı sizin için kaçınılmaz olacak. Maddi konularda çeşitli girişimlerde bulunabilmek için kendinizde yeterli gücü bulamayabiliyorsunuz. Stresten kaçınarak ya da stresi en aza indirerek, bağışıklık sisteminize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Duygusal anlamda isteksiz olsanız da sevgilinizle daha fazla vakit geçirmenin yollarını bulmaya çalışın. Tepkilerinizdeki aşırılık sonradan pişman olmanıza neden olabilir. Sizin için değerli birini, aleyhinize çevirmeye çalışan kimsenin oyunlarını bozarak, onun gerçek yüzünü ortaya koyabilirsiniz. İşinizle ilgili bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün gerçekleşebilir. İleriye yönelik olarak olumlu ve pratik kararlar almanız olası. Umudunuzu bağladığınız bir paranın gelmesi gecikebilir.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgilinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir. Eğer yalnızsanız duygularınıza cevap verebilecek biriyle karşılaşabilir, ilişkinizi özgürce yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda bazı konularla ilgili kökten değişiklikler yapabilir, bazı şeyleri kendi düşüncenize göre uyarlayabilirsiniz. Hayatınızdaki değişim süreci maddi anlamdaki gelişmelerin de habercisi olacak. Fiziksel rehavet duygusundan kurtulabilmek için egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz.

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Rahatlamak için kendinize zaman tanıyın. Sevdiğiniz kişiye karşı anlamsız bir şekilde kısıtlayıcı davranıyorsunuz. Oysa ona güvenmek sizi daha mutlu edecek. İşinizle ilgili bazı konularda şartlarınızı fazla zorluyorsunuz. Bu yoğun çabalarınız etrafınızdakileri biraz rahatsız edebilir. Maddi anlamda bazı girişimleriniz olumsuz sonuçlar yaratmış olabilir. Sağlığınız iyi, fakat kendinizi çeşitli vitaminlerle destekleyebilirsiniz.

gunluk burc

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatınızın düzenliliği, sizi diğer konularda da motive edip, tatmin olmanızı sağlıyor. Hoşlanacağınız bir iş için teşvik görüyorsunuz, ama her zamanki çekimserliğiniz üstünüzde. Korkmayın, "Evet" derseniz kazanan siz olacaksınız. Olumlu sonuçlar alabileceğiniz bir gün. Doğruluğuna inandığınız konularda başkalarının olumsuz tavırlarının sizi engellemesine izin vermeyin. Para yönünden sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Sağlığınızı korumak için ihtiyacınız kadar kalori tüketin. Ne az ne de fazla!

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Aşk ilişkilerinizde pek güvenilmez bir imajınız var. Sevdiğiniz kişiyle karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak ilişkinizi olgunlaştıracak. İşle ilgili daha sakin ve kararlı bir gün geçireceksiniz. Aldığınız kararlar yerinde olacak. Karşınıza çıkan fırsatlar sizi motive edecek ve atılım yapmak için kendinizde güç bulacaksınız. Bugün duygusallıktan kurtulacak, daha dışadönük bir gün geçireceksiniz. Beklediğiniz bir paranın gecikmesi sinirlerinizi gerebilir. Gribe karşı C vitamini tüketin.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Duygusal konularda şanslı bir gün. Aşk hayatınızın düzenliliği, sizi motive edip, tatmin olmanızı sağlayacak. İşinizle ilgili umutlu olmadığınız bir problemde şans sizden yana. Günlerdir hazırlandığınız toplantıda amaçladıklarınızın çoğunu elde edip mutlu olacaksınız. Kırgın olduğunuz bir dostunuzla aranızın düzelmesi, sizi sevindirecek. Yapmak istediğiniz bir yatırımla ilgili, birilerine danışmanız faydalı olabilir. Sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edecek.

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Duygusal yaşamınız daima mantığınızdan sonra geliyor. Duygu ve düşünceleriniz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz. İşle ilgili konularda savunduğunuz fikirlerin sonuna kadar arkasında durun. Fakat bazı durumlarda geri adım atmayı bilmelisiniz. Bugün bazı olumlu gelişmeler sizi neşelendirecek. Zekanıza daima güvenin, sizi yarı yolda bırakmayacak. Çok kolay sinirlenebiliyor ve uzunca bir süre düzelemiyorsunuz. Olayları ve kişileri alttan almaya çalışın. Herhangi bir para sıkıntınız bulunmuyor.

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün sıradan gibi görünse de, bir anda sizin en önemli günlerinizden biri olabilir, hazırlıklı olun. Kendinizi hangi konuya yönlendireceğinize karar veremeyebilirsiniz. İlişkinizde bazı sorunlar yaşıyorsanız, bu sorunları kendi kendinize halletmeye çalışın. Parasal konularda bazı kararlarınızı askıya almanızda fayda var. Daha uygun bir zamanda hareket etmek sizin için faydalı olacak. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sıkıntılı günler artık geride kaldı, şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İlişkinizi korumak adına karşılıklı verdiğiniz tavizler, ikinizin de birbirinize sevginizin dışında büyük bir saygı duymanızı da sağlıyor. İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz ve bu durum günlük işlerinizi aksatabilir. Zihninizi açık tutarak, işlerinizin aksamasına izin vermeyin. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Dikkatli davranırsanız karlı çıkmanız mümkün.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

Hassas duygular içinde olmanız nedeniyle sevdiğiniz kişiye karşı alıngan bir tutum sergiliyorsunuz. Sizi anlamakta zorlanıyor. İşle ilgili konularda aklınıza takılan bazı soru işaretlerini alacağınız destek sayesinde çözümleyebileceksiniz. Bazı sıkıntılarınızdan kurtulmanız mümkün. Maddi konularda oldukça cömertsiniz, fakat bu cömertliğiniz sizi zor durumda bırakabilir. Tedbirli olmalısınız. Görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa sadece dinlenmeye ihtiyacınız var!

Editör: Esra Seyirden