Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar için olumlu gelişmelerin yaşanacağı bir gün olacak. Özellikle aşk hayatınızdaki huzursuzlukların geride kalması, sizi çok mutlu edecek. Yüksek çalışma temponuzun, hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi, iş ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir. Mecburi harcamalarınızın dışında çok fazla gideriniz var. Bunların önemli birinden yakın bir zamanda kurtulacaksınız. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi. 

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, sevdiğiniz kişi ile aranızda geçen can sıkıcı olayları fazla dert etmeyin. Çünkü, bunlar çok kısa bir zamanda çözüme ulaşacak. İşinizde kendinize güvenmenin artık zamanı geldi. Her konuda çevrenizdekilerden üstün yanlarınızın farkına vararak bu doğrultuda hareket etmelisiniz. Gayretlerini, patronunuzun sözünden kaçmıyor. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin. Ufak bir sağlık sorunuyla keyfiniz biraz kaçabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, aşkınızın üstüne bu aralar çok düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden ve alakadan sevgiliniz bunalıyor. Kendi doğrularınızı ona da empoze etmeniz ilişkinizi bazı yönlerden çıkmaza sokabilir. Çalışma hayatında etrafınıza yaydığınız güven duygusu, sizi aranılan kişi yapıyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler gündemde. İşinizi engelleyen birine karşı dikkatli olmanızda fayda var. Günlük harcamaların bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler partnerinizle aranızdaki uyum zaman zaman tehlikeye giriyor. Birbirinizi anlamaya çalışın. Birkaç gündür süren küçük huzursuzluk bugün çözülebilir. Yoğun geçen günlerin ardından, bugün işleri teslim edebilmek, rahatlamanıza ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgilenebilmenize olanak tanıyacak. Maddi açıdan aldığınız kararları uygularken zorluk çekiyorsunuz. Savurganlıktan vazgeçin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Sevgili Aslanlar, alacağınız bir karardan sonra, aşk hayatınız büyük ölçüde değişecek. Aileniz, bu değişime başta olumlu bakmasa da, sizin mutluluğunuzu gördükten sonra fikir değiştirecekler. İş hayatında günlük işlerinizi abartmamanızda ve kendinizi zorlamamanızda fayda var. Bugün her zamankinden sabırlı olmalısınız. Geçmişten kalan bazı ödemelerinizin uzaması bütçenizi sarsıyor. Kendinizi yoğun baskı altında hissetmeniz özellikle mide rahatsızlıkları ve başağrısı gibi problemler yaratabilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgilisi olmayan basakların hoşlandığı biri var. Bugün karşınıza çıkacak fırsatı güzel kullandığınız takdirde, karşınızdaki kişiyi çok çabuk etkileyebilir, kendinize aşık da edebilirsiniz. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Planladığınız projeyi hayata geçirebilmeniz için biraz daha tempolu çalışmanız gerekebilir. Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardım istemelisiniz. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, arasında mesafe bulunan bir aşk yaşıyorsunuz. Aklınız sürekli sevgilinizde ama endişe etmenize gerek yok. Sizden uzakta da size olan bağlılığından kuşku duymayın. İşinizde, uzun zamandır sizi tedirgin eden bir sorunu çözüp rahatlayacaksınız. Ufukta iş ortamında size sağlanacak yeni imkan ve yeni pozisyonlar görünüyor, buna hazırlıklı olun. Maddi yatırım konularında yardım alabileceğiniz bir finans danışmanına ihtiyacınız var. Kendinize olan güveninizin yüksek olması fiziksel sağlığınızı da olumlu etkiliyor.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler kıskançlık duygularınız yine kabardı. Bu nedenle küçücük bir meseleyi gereksiz yere büyütüyorsunuz. Eğer yalnızsanız, yarım kalmış bir aşk hikayesine kaldığınız yerden devam etmeniz söz konusu. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişme iş veriminizi de düşürüyor. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, eğer ilişkinizin devam etmesini istiyorsanız, inatçı tutumunuzdan vazgeçip düşüncelerinizi değiştirin. İnatçı bir tutumla gereksiz bir küskünlüğü sürdürüyorsunuz. İçinizdeki duyguları gün ışığına çıkartın. İşinizdeki sorunların çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Çok hassas bir sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişebilir. Bir alacağınızı tahsil etmekte sıkıntınız var, bir süre daha devam edecek. Sıkıntılarınızın yaratacağı hastalıklardan korunmak için spor yapın.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, bugünlerde aşk hayatınız hakkında problem yaşabilirsiniz. Eğer kafanızı meşgul eden problemleri var ise onunla konuşmak için bugün güzel bir gün. Tüm sıkıntıları aşmak için fırsatınız olacak. İş ortamında yakın temasta bulunduğunuz bir arkadaşınızın aslında size karşı hiç de dostça duygular beslemediğini öğrenmeniz sizi şok edecek. Bu durumu çok ciddiye almanız gerekmiyor, ama yine de ona karşı daha ketum davranmalısınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürüyor. Böbreklerinizle ilgili şikayetlerinizi önemseyin!

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, ilişkinizde bir soğukluk yaşıyorsunuz. Daha ilgili ve anlamaya yönelik bir yaklaşım aranızdaki sorunları çözebilir. Bugün her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. İşinizle ilgili olumlu gelişmeler olurken resmi evraklarla ilgili bazı sorunlar yaşamanız mümkün. Parayla ilgili bazı sorunlarınızı çözebileceğiniz bir gün. Moraliniz iyi ama yine de soğuk havanın getirebileceği nezle ve grip gibi küçük hastalıklara karşı tedbirli olmanızda fayda var.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar duyacağınız bazı sözler sizi sıkabilir. Bazı eleştiriler alabilirsiniz. Karamsarlığa kapılmayın ve olayları gidişine bırakın. İş yaşamınızda rahatsız edici bir tatminsizliğiniz bulunmuyor. Ama yine de pek huzurlu görünmüyorsunuz. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Maddi konularda istikrarı yakalayabileceğiniz bir gün. Yeni yatırımlarla ilgili çalışmalara başlayabilirsiniz. Uyku düzeninize dikkat etmenizde fayda var.

Editör: Esra Seyirden