Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Hüsranla biten ilişkileriniz sizi duygusal anlamda ürkek biri yapmış, gereksiz korkular barındırıyorsunuz. Cesaretli olmak ve şansınızı zorlamak için uygun bir dönem! Mesleki konularda nazik ve şefkatli olmaya çalışın. Gerek üstlerinizle ilişkilerinizde, gerekse çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde olacaksınız. Fikirlerinizle ve yaptıklarınızla dikkatleri üzerinize çekmeyi başarabilirsiniz. Borç alışverişlerinde fazla titizsiniz, yine de daha dikkatli olmanızı gerektiren önemli bir konu var!

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevdiğinize karşı anlayışınız zayıf olabilir. Ona karşı biraz daha sıcak ve hoşgörülü davranmalı, sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Kuruntulardan uzaklaşın. İş yerinde rutin sorumluluklarınızı yerine getirebilir ve sorumluluklarınıza karşı daha rahat davranabilirsiniz. Olaylara yaklaşımınızda sakin olmanız, stres yapmanızı gerektirecek olayları yaşamanızı ortadan kaldırabilir. Birikimleriniz hayalleriniz için yeterli değil, ama ummadığınız kadar destek göreceksiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Duygusal yoğunluğunuzu karşı cinse ifade etmek konusunda çok başarılı olduğunuz söylenemez. İlişkinizde daha mutlu olmak için düşüncelerinizi sevgilinizle paylaşmalısınız. İş konularında ilginç gelişmeler gündemde. Beklediğiniz gibi gelişen olaylar sizi heyecanlandırabilir. Çok büyük beklentiler içinde bulunmazsanız, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceksiniz. Birikiminizle ilgili daha gerçekçi planlar yapmaya çalışın. Acılı ve yağlı yiyecekler midenizi ağrıtıyor.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız bir sorunda, sürekli başa döndüğünüz yanılgısı içindesiniz. Problemin, biraz ağır da olsa sonuca doğru gittiğini fark etseniz iyi olacak! İş yerinde dikkat gerektiren konulara yönelik ufak tefek karışıklıklar çıkabilir. Telefon ve benzeri haberleşmelerle ilgili ortaya çıkabilecek tersliklerden, geçici bir süre etkilenebilirsiniz. Borçlarınızı ödemek için bir kaynak bulmalısınız ve bundan sonra borçlanırken daha dikkatli olun. Açılan iştahınıza dikkat edin.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Size karşı olan duygularını çok iyi değerlendirmenize karşın, nedense ilişkinizin geleceği sizi korkutuyor. Bu korkuları yendiğinizde eski çekiciliğinize kavuşacaksınız. Beklenmedik bir iş yığılmasıyla karşı karşıya kalmanız söz konusu. Güne organize şekilde başlamazsanız, akşamın geç saatlerine kadar çalışmanız gerekebilir. Ortaya çıkabilecek risklere karşı hazırlık yapmanız gerekiyor. Borç isteyen arkadaşlarınız ya da size borcu olan kişilerle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Bugün farklı birisiyle tanışabilirsiniz. Bu tanışmada karşılaştığınız kişiyi etkilemek istiyorsanız, daha radikal davranmalı ve onu şaşırtacak sıra dışı sürpriz bir olay yaratmalısınız. Bugün yaratıcılığınız tetiklendiği için bunu çok rahatlıkla başarabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili belirlediğiniz hedefler arasından ulaşılmazları bir an önce çıkartmalısınız. Önümüzdeki günlerde ilgi çekici görüşmeler, daha hayata uygun yönelimleri getirebilir. Ayaklarınızı üşütmemeye özen gösterin.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Özel hayatınızdaki sorunların nedenini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmeyin. Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. Mesleğinizde yapmak istediğiniz bir atılım, bir yenilik var. Yapmayı planladığınız bir deneme, belki de, sandığınızdan da az risk taşıyor. Ama yine de göze almaya değer. Bu aralarda yaşanan finansal gelişmeler moralinizin yükselmesini ve hayata daha ılımlı yaklaşmanızı sağlayacak.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Enerjinizi yükseltecek bir aşka hazır olun. Duygularınızı harekete geçirecek durumlarla karşılaşmanız mümkün. Son derece ilginç gelişmeler meydana gelebilir ve siz isteklerinizi açıklamaktan endişe duymayacaksınız. Hareketli iş ortamlarını seviyorsunuz. Ama belli bir zamandan beri yorgunluk kendini iyice hissettiriyor ve belli ki, bu şekilde bir süre daha götürmek zorunda kalacaksınız. Bu günlerde hiç beklemediğiniz bazı yan gelirler karşınıza çıkabilir.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Bugün sevgilinizle birlikte kısa yolculuklar yapabilir, arkadaş davetlerine katılabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kalbi boş olanlar yıldırım aşklar yaşayabilirler. Mesleğinizle ilgili parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız. Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde ancak bunu yakın arkadaşlarınıza sunmanız faydalı olacak.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgilinize karşı daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkmaya çalışmayın. Yapacağınız iş görüşmelerinin amacına ulaşması, moralinizin düzelmesini ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bademciklerinize dikkat!

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler olumlu gelişiyor. Olumlu duygular içinde bulunacak, geleceğe yönelik daha yapıcı istekler içine gireceksiniz. Sevgilinizin ilgisi keyiflendirecek. Hayata geçirmeye çalıştığınız bir iş, bazı kişiler tarafından engelleniyor. Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli bir iş yolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bu, şu günlerdeki duygusal yorgunluğunuza çok iyi gelebilir. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Aşk hayatınızla ilgili, karmaşık duygu ve düşünceler içine girmeniz mümkün. İçinizden yükselen isteklerin ne olduğunu daha açık biçimde belirlemeye çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla fikir tartışmaları yaşamamaya özen gösterin. İçinizdeki öfkeyi bastırmakta zorlanabilir, istemediğiniz kelimeleri sarf edebilirsiniz. Bu günlerde alacağınız bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bu para sayesinde geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız. Baş ağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

Editör: Esra Seyirden