Koç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgilinizle yaşadığınız sorunların kaynağı, üçüncü şahıslar değil. Başkalarını suçlamanız ilişkinize yarar değil zarar getiriyor. Aranızdaki sorunların çözümü için doğru yolu bulmalısınız. Kafanızdaki projeyi geliştirme düşüncesi içindesiniz, ama önünüzde engeller var. Yakın bir dostunuzun sayesinde bu engellerden kurtulacaksınız. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak. Sağlığınızla ilgili endişelendiğiniz konular, geçici.

Boğa Burcu - Günlük Burç Yorumu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Aşk yaşamınıza hakkettiği kadar sıcak ve saygın bakmanız gerekiyor. Sevgilinizle yapacağınız konuşmalar sonucunda, ne kadar yersiz kuruntular içinde olduğunuzu anlayıp mutlu olacaksınız. Mesleki faaliyetlerde ilerisi için düşünceler, girişimler her an anlaşmazlıklara yol açabilir, sert olmamaya dikkat edin! Parasal konularda attığınız sağlam adımlar size kazandırıyor. Bir dostunuzun küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşamanız olası.

İkizler Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Mayıs / 22 Haziran

Bugün yıldızlar sizi saati saatine uymaz, kararsız bir insan yapacak. Sinirlerinizi ve hislerinizi kontrol edebildiğiniz oranda mutlu ve başarılı olacaksınız. Sevgilinizin arkadaşlarını ve arkadaşlık ilişkilerini sık, sık eleştirmeniz onu üzüyor. Biraz daha anlayışlı olsanız ne kaybedersiniz? Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızdaki problemler keyfinizi kaçırıyor. Alacağınız birtakım yeni haberler, zaman zaman düşündüğünüz iş değişikliğini kafanızdan silecek. Para konusunda ince hesaplar yapmamaya çalışın.

Yengeç Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Duygusal anlamda yapılan bir teklife vereceğiniz cevap nedeniyle sıkıntılı bir gün geçirmeniz mümkün. Kararı kalbinizin sesine uyarak vermeye çalışın. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda oluşabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olun. Beklentilerinize ve çıkarlarınıza ters düşen bazı gelişmeler olabilir ve bazı işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Küçük maddi birikiminizi daha gerekli durumlara saklayın! Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapmaya başlamalısınız.

12 burc gunluk yorum izgazete

Aslan Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Duygusal hayatınızda çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Beklediğiniz haberin, karşı taraftan gelmemesi sinirlerinizi gerebilir. Düşüncelerinizi açıklamadan önce bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var. Arada laf getirip götüren birisi yüzünden sevgi ve bağlılığına değer verdiğiniz bir arkadaşınız ile aranız bozulabilir. Bir an önce gerçekleri ortaya koyun ve durumu kurtarmaya bakın. Kendinizi kısa vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz.

Başak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sezgilerinizle davranmanız gereken bir gün. Sevgilinize yapacağınız samimi açıklamalar aranızdaki güveni kuvvetlendirecek. Karşınıza çıkacak iş ve yeni kariyer fırsatlarını değerlendirirken kazançlarınızı da düşünün. Kararlarınızı tecrübeli insanlara danışarak almanız sizin açınızdan faydalı olacak. Maddi durumunuz düzeldi, istediğiniz gibi harcama yapabilirsiniz. Kendinizi yorgun hissediyorsanız, sağlıklı ve dengeli yiyecekler yiyin ve çok su için.

Terazi Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Eylül / 22 Ekim

Aşk hayatınızla ilgili yanlış değerlendirmeler yapmayın. İlişkiniz konusunda daha doyumlu olmalı, önyargılardan uzak durmalısınız. Duygusal hayatınızın çevrenizdeki kişilerden etkilenmesine engel olun. İsteksiz katılacağınız bir iş toplantısı size beklemediğiniz kadar maddi kazanç getirecek. İş yoğunluğunuz bitmek üzere. Maddi sorunlar yüzünden, bazı ödemelerinizi ertelemeniz mümkün. Gerginlikten kaynaklanan baş ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

Akrep Burcu - Günlük Burç Yorumu - 23 Ekim / 21 Kasım

Son günlerde partnerinizi gereksiz kıskançlıklarla çok üzüyorsunuz. Ama boşuna çünkü sizi deliler gibi seviyor. İş yerinde dışınızda gelişen olaylardan etkilenmeden, kendinizi dinleyerek hareket etmeniz size başarı kazandıracak. Olaylara duygusal tepkiler vermekten kaçının. Maddi konularla ilgili problemler için artık karar almak ve radikal çözümler üretmek zorunda olduğunuzu kabul etmeniz gerekli. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın.

Yay Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Kasım / 21 Aralık

Duygusal ilişkilere girmekte zorlanabileceğiniz bir gün. Hislerinizde değişimler olabilir, dengenizi korumaya çalışın. Sevdiğiniz kimseyle biraz daha candan ilgilenmeniz gerekebilir. İşinizle ilgili belirsizlikler hissetmeniz kaygılanmanıza neden oluyor. Kafanızı kurcalayan konularda üstlerinizle konuşmayı geciktirmeyin. Zorlandığınız konularda arkadaşlarınızdan yardım almalısınız. Paraya önem vermediğiniz için harcamalarda aşırıya kaçabiliyorsunuz.

burçç

Oğlak Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün sevgilinizin hislerine ve gereksinimlerine karşı ilgisizlik duymamaya çalışın. Size göstereceği sert tepkilere karşı, sakin davranıp, olayları çözme yoluna gitmeyi denemelisiniz! Çalışma hayatında önemli kararlarınızda duygusallıktan ziyade biraz da akıl ve mantığınıza önem verin. Yakın dostlarınızdan bir tanesi, sizi merhametinizden yakalayıp, bir maddi fedakarlıkta bulunmanızı sağlayacak. Bu iyiliğin karşılığını şans size kısa zamanda fazlasıyla getirecek.

Kova Burcu - Günlük Burç Yorumu - 22 Ocak / 19 Şubat

İlişkinizle ilgili bazı olayların gelişiminden rahatsızlık duyuyorsunuz. Uzun zamandır yapmadığınız ve özlediğiniz şeylere yönelerek, olumsuz duygularınızdan uzaklaşmaya çalışın. Yaşantınıza müdahale edilmesinden hoşlanmıyorsunuz. Bu durum hem sizi hem de ailenizi yıpratıyor. Onları kırmadan yalnız yaşamanın şartlarını araştırın. Gergin ruh haliniz yüzünden, birlikte çalıştığınız kişilerle tartışmalara girebilirsiniz. Parasal konularda bugün dikkatsiz olmamaya çalışın.

Balık Burcu - Günlük Burç Yorumu - 20 Şubat / 20 Mart

El ele çizdiğiniz yolda yürümek için karşınızdaki kişiyi ikna etmeli, kazanmalı ve sabır göstermelisiniz. Son günlerde işinizde karmaşık olaylar yaşanıyor. Şahit olduğunuz bu olaylar neticesinde, duygularınız hareketlenecek ve bunun sonucunda da işinizle ilgili sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. Bazı sürpriz harcamalar küçük birikiminizi etkileyebilir. Kilo vermeye çalışıyorsanız, aldığınızdan daha çok kalori yakmalısınız.

Editör: Esra Seyirden