Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Göztepe’de genç ve yerli oyuncu arayışı sürüyor. Sarı kırmızılı İzmir ekibi, babası Türk, annesi Arjantin asıllı olan Can Armando Güner’i kiralama formülüyle takıma kazandırmak için harekete geçti. Oyuncunun 150 bin Euro'luk maaşının tamamını Galatasaray’ın karşılaması planlanıyor.

SIRA YERLİ OYUNCU TRANSFERİNDE

Transfer döneminde şu ana kadar Sinclair Armstrong, Andre Henrique, Alex Matos, Sonko Sundberg ve son olarak da Gürcü eldiven Luke Gugeshashvili'yi kadrosuna katan Göz- Göz, Galatasaray'ın 18 yaşındaki 10 numarası Can Armando Güner'i kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

SAĞ KANATTA DA OYNAYABİLİYOR

2008 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu, aynı zamanda sağ kanatta da başarıyla görev yapabiliyor. Babası Türk, annesi Arjantin asıllı Alman olan 18 yaşındaki 10 numara, bu sayede Türkiye, Almanya ve Arjantin Milli Takımlarında oynama hakkına sahip. Almanya U16 ve U17'de de forma giyen genç oyuncu son dönemde Arjantin U17'de 3 maça çıktı. Türkiye'de mavi kart alarak yerli kontenjanında oynayabilen Can, Türkiye Milli Takımı için de gelecekte tercih edilebilme hakkı kazandı.

Sultanlar tarih yazacak: Milletler Ligi’nde nefes kesen mücadele
Sultanlar tarih yazacak: Milletler Ligi’nde nefes kesen mücadele
İçeriği Görüntüle

GALATASARAY’DA İKİ KEZ ŞANS BULDU

Geçtiğimiz şubat ayında Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'tan Galatasaray'a 350 bin Euro bonservis bedeliyle transfer olan genç yıldız A Takım’da 2 resmi maçta forma şansı buldu. Transferin detayları netleştiğinde resmi açıklama yapılması beklenirken, İzmir ekibi kaleci sorununun çözülmesiyle sol bek ve 10 numara bölgesinde alternatif yaratacak yerli isim arayışlarını da sürdürüyor.

Muhabir: EYLÜL EMEK KILINÇ