Bu sezon Avrupa kupalarını hedefleyen Göztepe’de Arda Okan Kurtulan rüzgarı esiyor. Çaykur Rizespor karşılaşmasında attığı şık golle büyük beğeni toplayan Arda, son iki maçta kaydettiği üç golle takımına önemli katkı sağladı. Genç yıldız dün gece takımının ikinci golüne imza atarak galibiyette pay sahibi oldu.
STOİLOV’UN GÖZDESİ OLDU
Kariyerine forvet olarak başlayan ancak gösterdiği gelişimle Stoilov’un savunma tercihleri arasına giren Arda Okan, Göztepe’de sergilediği olumlu performans ve oyun içindeki özgüveni ile takımın değişmez isimlerinden biri oldu. Teknik Direktör Stanimir Sotoilov’un da güvenini kazanan başarılı oyuncunun Milli Takım’a da göz kırptığı gelen haberler arasında.
DEĞERİ 2,5 MİLYON EURO
Piyasa değeri 2,5 milyon Euro olan 2002 doğumlu genç yıldız daha önce, Esenler Erokspor, Fenerbahçe, Karacabey Belediyespor, Diyarbekirspor ve Adana Demirspor formalarını da terletti.




