Göztepe Basketbol Takımı, 2024–2025 sezonunu şampiyonlukla tamamlayarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükseldi. Kulüp, sezon sonu itibarıyla yönetimsel yapılanmada değişikliğe gitti.

Yönetim kurulu görevinden affını istedi

Göztepe Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Basketbol Şube Başkanı Atakan Atalar ve mevcut yönetim kurulu üyelerinin, sürdürülebilir bir planlama amacıyla görevlerinden affını istedikleri belirtildi. Kararın, karşılıklı anlayış ve iyi niyet çerçevesinde alındığı vurgulandı.

Yeni yapılanma süreci başladı

Kulüp, basketbol şubesinin Başkan Mehmet Sepil’in öncülüğünde yeni bir yönetimle yoluna devam edeceğini duyurdu. Açıklamada, sportif kadro ve altyapı yapılanmasına dair detaylı planlamaların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı belirtildi.

100. yılda gelen şampiyonluk

2024–2025 sezonunda mücadele eden Göztepe Basketbol Takımı, kulübün 100. yılında şampiyon olarak Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselme başarısı göstermişti. Bu başarı, camiada büyük sevinç yaratmıştı.

Manisa’da 853 Altaylı olacak
Manisa’da 853 Altaylı olacak
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ