Bugün İzmir’de neler oldu? 4 Temmuz Günün İz'i
Bugün İzmir’de neler oldu? 4 Temmuz Günün İz'i
İçeriği Görüntüle

Trendyol Süper Lig’deki İzmir temsilcisi Göztepe, İzmirli çocuklara yönelik iç ısıtan “Karneni getir, hediyeni götür” kampanyasını sürdürüyor.

Okulların kapanmasıyla çocukların karnelerine buluştuğu Haziran sonundan beri Göz-Göz, farklı illerde çocuklarla buluşup hediyelerini veriyor.

Şehrimin Takımı” sloganıyla yola çıkan ve bu hafta Çeşme ve Urla’da çocuklarla buluşan Göz-Göz, “Karne sevincini Çeşme ve Urla’da çocuklarımız ve aileleriyle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Etkinliğimize katılan, mutluluğumuza ortak olan tüm çocuklarımıza, ailelerine ve Şehrimin Takımı projesinde görev alan gönüllü taraftarlarımıza gönülden teşekkür ederiz.” dedi.

Göz Göz’den İzmirli Çocuklara Jest Karneni Getir Hediyeni Götür (2)

Göztepe, 7 Temmuz’da Torbalı’da Torbalı Muzaffer Kebapçigil Koruluğu’nda saat 16.00-21.00 arasında; 8 Temmuz’da da aynı saatlerde Bornova Meydanı’nda olacağını bildirdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ