Gökhan Ok yazılı olarak yaptığı açıklamada:'1990 yılında Menemen’de doğdum. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yıllardır gençlik kollarında görev aldım. Mevcut gençlik kolları yönetiminde örgüt ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısıyım.Biz gençlerin görevi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi, Türkiye Cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

'CHP KURTULUŞUN PARTİSİDİR'

Her şeyden önce şunu belirtmek gerekir ki Cumhuriyet Halk Partisi, kurtuluşun ve kuruluşun partisidir.Bu görev bilinciyle hak, hukuk ve adalet anlayışı çerçevesinde, gençlerin özgürce haklarını kullanabildiği, adaletli bir düzen için hep birlikte çalışacağız. Burada en büyük sorumluluk, bizlere yani CHP Gençlik Kollarına düşmektedir. Çünkü gençlik kolları, partinin mutfağıdır, geleceğidir. Nitekim gençlerin parti içinde üstlendiği rolün önemi de yaşadığımız son seçimlerde açık bir şekilde görülmüştür.Partimiz, son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu çıkmazdan kurtarılması amacıyla iktidar olma yolunda büyük bir ivme yakalamıştır. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü ile küllerimizden yeniden doğduğumuz bu süreç, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adayımız olan Muharrem İnce ile ateşlenmiş ve nihayetinde İstanbul seçimlerinden zaferle çıkan Ekrem İmamoğlu ile taçlandırılmıştır.31 Mart yerel seçim sonuçları ile birlikte gerek ülkemiz gerekse partimiz açısından yerel yönetimlerde yepyeni bir dönem başlamıştır. Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Menemen’de de genç bir aday olan Serdar Aksoy ve ilçe başkanımız Serdar Değirmenci önderliğinde seçimi kazanarak altı oklu bayrağımızı Menemen’de dalgalandırmaya devam ettik.Gelişen süreçte CHP Menemen Gençlik Kolları olarak gerek sosyal medyada gerekse sahada halkımızın içinde aktif olarak yer aldık ve çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kongre sürecine gelindiğinde ise gençlik kolları yönetim kurulumuzun ve genç yoldaşlarımızın ortak istek ve kararları doğrultusunda CHP Menemen Gençlik Kolları Başkanlığına adaylığımı açıklamış bulunmaktayım.Menemen’de az zamanda çok ve büyük işler yaptık, daha da yapacağız. Genç kardeşlerimizin sorunlarına çözüm bulmayı kendimize görev sayacak, sadece seçim zamanı değil her zaman onların yanında yer alacağız. Sık sık mahallelerimize ve köylerimize gidip oralarda yaşayan gençlerimiz ile buluşacağız, onlarla devamlı iç içe olup, Hak, Hukuk ve Adalet anlayışının teminatı olan Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katacağız.

'SADECE SİYASETLE SINIRLI KALMAYACAĞIZ'

Sadece siyasetle kalmayarak, gençlerimizin aktif katılım sağlayacağı birçok spor, sanat, kültür faaliyetleri ile ilgili tasarladığımız projelerimiz üzerinde yoğun olarak çalışacağız. Bir diğer önemli husus olan parti eğitimi konusundaki eksiklerimizi parti eğitmenlerimiz ile birlikte ivedi bir şekilde tamamlayacağız. Ayrıca gençlik kollarında yapılanmaya giderek sadece yönetim kurulu üyelerinin değil tüm gençlik kolları üyelerinin aktif olarak çalışmalarda yer alabilmesini sağlayacak komisyonlar kuracağız.Böylece CHP Menemen Gençlik Kolları, katılımcı, çalışkan yönleriyle ve projeleriyle ses getirecek, örnek olacaktır. Bunlar haricinde parti binamızdaki gençlik kolları odamızda bir kütüphane oluşturulacak ve burada kitap okuma günleri düzenleyip; okumayı, okuduklarımız hakkında fikir alışverişinde bulunmayı alışkanlık haline getirmeyi amaçlamaktayız.Cumhuriyet Halk Partisi ile birlikte adalet düzeninin işlediği, gençlerin her alanda aktif olduğu, birlik ve beraberlik içinde çalışarak yeni başarılara imza atacağı bir gelecek mümkündür.' ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi