Adidas Sırt Çantası Modelleri

Spor ürünleri ve kıyafetleri üreten markalar arasında dünya devi haline gelmiş Adidas futbol, tenis, voleybol, yüzme gibi sporlarda kullanabileceğiniz ekipmanları da sizin için en uygun şekilde tasarlar. Neredeyse tüm spor dalları için çeşitli ürünler tasarlayan Adidas rahat ve güvenilir ürün kalitesiyle uzun yıllardır 7’den 70’e kullanan herkesin vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Yeni teknolojilere ve sürekli farklılaşan ihtiyaçlarımıza göre de hep güncel kalmayı başaran Adidas’ın amacı ürünlerini en iyi hizmet ve en iyi deneyimle kullanıcılarına sunmak. Adını kurucusu Adi Dassler’den alan marka, kaliteli ürünleriyle 1900’lü yıllardan beri her gün daha da ön plana çıkmayı başarıyor.


Adidas çeşitli spor dallarında ürettiği ürünlerin yanı sıra ürün bünyesinde farklı çanta modellerine de yer veriyor. Oldukça geniş bir ürün çeşitliliği bulunan eçanta Adidas çanta modelleri günümüzde her yaştan kullanıcının gözdesi haline gelmiştir. Okulda, işte, seyahat ederken, günlük hayatınızda kullanabileceğiniz birçok çanta modelinden siz de faydalanabilirsiniz.

Peki Adidas çanta çeşitleri arasında neler var? İşte Adidas çanta modelleri:

  • Adidas Sırt Çantası
  • Adidas Spor-Fitness Çantası
  • Adidas Tote Çanta
  • Adidas Bel Çantası
  • Adidas Seyahat Çantası
  • Adidas Okul Çantası
  • Adidas Omuz Çantaları
  • Adidas İpli Çanta

Adidas erkek çanta ve Adidas kadın çanta modellerinin her ikisi de kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Çoğu model unisex olup her kullanıcının ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. Farklı kullanım alanlarına da sahip olan ürünler ürettiği için her yaş grubu kendine uygun bir çantaya rastlayabilmektedir. Bütün Adidas çanta modellerine e-çanta üzerinden erişebilir, Adidas çanta fiyatları inceleyebilir ve kampanyaları takip edebilirsiniz.

Adidas Sırt Çantası Modelleri

Hiç şüphesiz markanın en önde gelen çanta çeşitlerinden biri sırt çantalarıdır. Adidas sırt çantası hem dikiş kalitesi hem de ergonomik tasarımları sayesinde konforlu bir kullanım deneyimi sağlıyor. Amacı en öncelikle müşteri memnuniyeti olan Adidas sırt çantası modellerinde bunu amaçladığını gösteriyor. Adidas sırt çantası çeşitleri arasında çeşitli ürünler bolca beğeni topluyor.

Adidas Power Sırt Çantası fermuarlı bir adet geniş ana bölmeye, fermuarlı bir adet ön bölmeye, iki adet file yan cebe sahip bir ürün. Ölçüleri 43x29x15 cmdir. Hem sporda hem okulda hem günlük hayatınızda kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış olup farklı renk seçenekleri bulunmaktadır. Geniş hacimli ve dayanıklı bir çanta olmasının yanı sıra %100 geri dönüştürülmüş polyesterden üretilmiştir.

Çocuk okul çantası olarak üretilen Adidas Training Entrainement sırt çantası, her yaştan kullanıcının kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Bir adet fermuarlı geniş ana bölmeye, bir adet fermuarlı ön bölmeye, iki adet yan cebe sahiptir. Elde taşıma kulpu ve ayarlanabilir omuz askıları vardır. Kaplamalı tabanı ana bölmeye sağlam bir zemin sağlar.

Hem günlük hayatınızda hem seyahatlerinizde kullanabileceğiniz Adidas Pow GFX sırt çantası geniş bir iç hacme sahip. Yanınıza almak istediğiniz ürünlerin hiçbirini evde bırakmak zorunda kalmayacağınızı sağlayacak bu çantanın ölçüleri 48x29x17 cm'dir. Fermuarlı bir adet ön bölmesi ve iki adet file yan bölmesi bulunuyor. Bu Adidas çanta siyah renk seçeneğiyle en sık tercih edilen modellerden biri.

Adidas çanta kırmızı renk seçeneğiyle hem iddialı hem çarpıcı hem de oldukça canlı... Bunların yanı sıra son derece de kullanışlı. Bu alanda Adidas Cl XS 3S sırt çantası, canlı renkleri ve şık tasarımıyla öne çıkıyor. Elde taşıma kulpu ve ayarlanabilir omuz askılarıyla rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmış. Ölçüleri ise 34x22x6 cmdir.

Adidas Classic BP FA2 sırt çantası modelinin fermuarlı bir adet ön cep ve iki adet yan cebi bulunur. Ana bölmesinde dolgulu dizüstü bilgisayar bölmesi vardır. File dolgulu ayarlanabilir omuz askıları ile sırt ve omuz sağlığınız düşünülmüştür. Dayanıklı TPE kaplama taban kullanılmıştır. Boyutları 30x50x19 cmdir.

Adidas sırt çantaları arasında en çok tercih edilen modellerden biri olan Adidas Class BP sırt çantası fermuarlı kapaklı ön cep tasarımıyla özgünleştirilmiştir. Ana bölmede dizüstü bilgisayar için özel bölmesi bulunur. Hava alabilen, yastıklı, ayarlanabilir omuz askıları ile kullanım kolaylığı sağlar. TPE kaplamalı taban ile ana bölmeye sağlam bir zemin sağlanmıştır. Ölçüleri 46x28x16 cmdir.

Bunlar Adidas sırt çantası modellerinin sadece bir kısmıdır. Tüm bu özelliklere sahip çantaların her biri kendi alanlarında öne çıkmaktadır. Daha birçok farklı Adidas sırt çantası modeline siz de e-çanta aracılığı ile erişebilir, ihtiyacınıza ve kullanacağınız yere göre size en uygun çantayı seçebilirsiniz.

Adidas Çanta Modelleri Geniş Ürün Skalası ve Özellikleriyle Gözde Olmaya Devam Ediyor

Adidas ürün koleksiyonu, ürün yelpazesinin yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da günlük hayata uyum sağlayan ürünler olmakla birlikte konforlu ve kaliteli ürünlerden oluşuyor. Adidas çanta fiyatları da ürün özellikleri ve taşıdığı fonksiyonlara göre değişiyor. En sık tercih edilenlerden bazıları Adidas çanta pembe ve siyah renkli modeller olup, Adidas çanta mor ve kırmızı modelleri de beğeni topluyor.


Adidas çanta okul modelleri öğrenciler tarafından bolca rağbet görüyor. Bunlar, öğrencilerin rahatlıkla kullanabildikleri ve daha düzenli olmalarını sağlayan çantalar olabilmeyi başarmıştır. Sadece sırt çantaları ile değil, farklı birçok alanda da Adidas çanta modelleri üretilmeye devam etmektedir. Marka, ürünlerinin çoğunu %100 geri dönüştürülmüş polyesterden üreterek çevre dostu olduğunu da öne çıkarmıştır.

Adidas markasının ürettiği bir başka çanta çeşidi de Adidas spor çanta modelidir. Antrenmana giderken kullanabileceğiniz ve spor ekipmanlarınızı, spor kıyafetlerinizi taşıyabileceğiniz bu çantalar hayatınızı kolaylaştırmanızda yardımcı olacaktır. Adidas çanta koleksiyonu bundan ibaret kalmamakla birlikte Adidas organizer çanta, Adidas bel çantası, Adidas ipli çanta modelleri de mevcuttur.

Adidas ürün çeşitliliğinin yanında ebat olarak da farklı seçenekler sunuyor. Kullanacağınız yere göre istediğiniz boyutlara sahip Adidas çantayı rahatlıkla seçebiliyorsunuz. Günlük hayatınızda kullanabileceğiniz ve kıyafetinizi tamamlayacak küçük Adidas çanta modelleri de mevcut. Bunlar, öncelikle rahatlıkla taşınabilmeleri ile dikkat çekiyor. Her alanda kullanabileceğiniz bu ürünler de bolca beğeni topluyor.

Adidas şeffaf çanta da son yıllarda trend haline gelmiştir. Sıra dışı tasarımı ve şık yapısıyla bu çanta da son derece kullanışlı bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. İçerisine pek çok eşya sığdırabildiğiniz bu modeller özellikle her türlü kıyafetle uyumlu olması sayesinde dikkat çekiyor. Pek çok kombine uydurabildiğiniz bu çantalar özgün bir tarz oluşturmanıza yarıyor.

Adidas ürünlerinin her biri farklı özelliklere sahip olsa da kalite ve konfor tüm ürünlerde ortaktır. Şimdi markanın ürün çeşitlerini eçanta üzerinden inceleyebilir, ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek çantayı seçebilir, Adidas çanta fiyatları ve kampanyalarını takip edebilir, güvenli, hızlı ve kolay bir şekilde online alışveriş yapabilirsiniz.

  

Editör: Haber Merkezi