UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2025-2026 sezonu 8'inci hafta grup maçları yarın oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Temsilcimiz Galatasaray’ın, Manchester City deplasmanına konuk olacağı gece, kritik maçlara sahne olacak. Geçen sezonun finalisti ve bu sezon şu ana kadar oynadığı yedi maçı da kazanan Arsenal, Kairat’ı yenerek grubu 8’de 8 bitirmeyi hedefliyor. Peki, Şampiyonlar Ligi’nde yarın hangi karşılaşmalar var? Maçlar saat kaçta?
ARSENAL VE BAYERN GARANTİLEDİ
Devler Ligi'nde ilk 8'e giren takımlar, doğrudan son 16 turuna yükselecek. Lig etabını 9-24. basamakta bitiren ekipler ise son 16 turu için play-off maçlarına çıkacak.
Son hafta maçlarının programı şöyle:
Paris Saint-Germain-Newcastle United
Liverpool-Karabağ
Borussia Dortmund-Inter
Barcelona-Kopenhag
Arsenal-Kairat
Bayer Leverkusen-Villarreal
Atletico Madrid-Bodo/Glimt
Benfica-Real Madrid
Eintracht Frankfurt-Tottenham
Club Brugge-Olimpik Marsilya
PSV-Bayern Münih
Ajax-Olimpiakos
Napoli-Chelsea
Monaco-Juventus
Union Saint-Gilloise-Atalanta
Athletic Bilbao-Sporting
Pafos-Slavia Prag

MANCHESTER CİTY-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?
Galatasaray grup aşamasının son maçında yarın, (28 Ocak Çarşamba) Manchester City deplasmanına konuk olacak. Etihad Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak maçı, İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez'in yardımcılıklarını İspanya Futbol Federasyonundan Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo üstlenecek.
Galatasaray geride kalan 7 haftada; 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 10 puan topladı. İlk 24’ter yer almak isteyen Cimbom, 10 puanla 17. sırada yer alıyor.
Son olarak evinde İspanya devi Atletico Madrid ile karşılaşan sarı-kırmızılılar, söz konusu maçta rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray’ın Sara ile son dakikada kaçırdığı pozisyon ise maçın en çok konuşulan anlarından biri olmuştu.





