Greta Gerwig’in yönetmenliğini üstlendiği Barbie filminin, oyuncu kadrosu hakkında çok tartışıldı. Yeni dünyanın olmazsa olmazı olan çeşitlilik ve kapsayıcılık için oyuncular gözden geçirilirken meğer bir isime de teklif gitmiş.

Vogue Dergisi’ne verdiği bir röportajda Margot Robbie, yeni filmden ve Barbie enerjisine sahip olmanın ne anlama geldiğini anlatırken aslında bir Barbie rolü için de Gal Gadot’ya gidildiğini açıkladı.

Robbie, Barbie enerjisinin Gadot’da da olduğunu belirtirken, “O inanılmaz derecede güzel, ancak bu kadar güzel olduğu için ondan nefret edemezsiniz, çünkü o gerçekten çok samimi ve o kadar coşkulu bir şekilde nazik ki..” dedi.

Gal Gadot, özellikle Wonder Woman rolüyle geniş hayran kitlelerine sahip oldu.

Gerwig ve Robbie, Gadot’ya Barbie kadrosuna katılması için teklif götürmüş, ancak Gadot müsait olmadığı için teklifi geri çevirmiş.

Yine de filmde yer alan tüm ‘Barbie’ler oldukça sevimli. Robbie Malibu Barbie’si; Başkan Barbie, Issa Rae; Doktor Barbie, Hari Nef; Yazar Barbie, Alexandra Shipp; Fizikçi Barbie, Emma Mackey; Avukat Barbie, Sharon Rooney; Deniz Kızı Barbie, Dua Lipa; Yargıç Barbie, Kayne; Gazeteci Barbie, Ritu Arya olarak rol alacak. Ayrıca Emerald Fennell ve Michael Cera, Barbie ve Ken’in kankaları Midge ve Allan olarak izleyici karşısına çıkacak.
Barbie filminin 21 Temmuz 2023’te vizyona girmesi bekleniyor.