Foça Belediye Başkanlığı için adaylığı kesinleşen isimler seçim çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. Mahalle, kahve toplantıları, esnaf ve ev ziyaretleri yapılıyor, semt ve ikinci el pazarlarına konuk olunuyor. İlçeye bağlı mahallelerde halkla, bazı STK'ları ile ise çeşitli mecralarda toplantılar düzenleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı programının yanı sıra seçim bürosu olarak ta kullanılan bir kafede basın mensuplarıyla kahvaltılı bir buluşma düzenledi. 

Fıçı; aday olarak tercih edilme, imardan işgallere sorunlu konular, bütçe, projeler, belediyenin idari yapısı, spora ve spor kulüplerine bakış, halkın şikayetlerine nasıl yaklaşılacağı, kent estetiğine, turizme, tarıma, denize, balıkçılık gibi bir çok konuda düşüncelerinin neler olduğunu anlattı. 

Çiçek gibi bir Foça hayal edin

Seçim için her türlü hazırlığı yaptıklarını, tanıtıcı enstrümanları oluşturduklarını, toplantı ve mitinglere başlayacaklarını ama bunları parti politikası gereği 12 Şubattan sonra paylaşacaklarını söyledi. Saniye Bora Fıçı; " Öncelikle katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermek istiyorum. Belediyede kurumsallık ve disiplin ön planda olacak. Derli, toplu, çiçek gibi bir Foça hayal edin. Çünkü ben bunu hayal ediyorum. Bütün vatandaşlarımıza dokunabilmeyi hayal ediyorum. Bunun için gece gündüz çalışacağım. çalışma saatim yok. 7 - 24 vatandaşlarımızla planlarımızı programımızı paylaşmak isterim. " dedi.
 

Editör: Tuğkan Üsküp