CHP Efes Selçuk İlçe Örgütü, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel hakkında verilen soruşturma kararın39c2b1e3-c62a-4839-8694-ce902a725490a tepki göstererek basın açıklaması gerçekleştirdi. Parti binasında gerçekleşen basın açıklamasına CHP'li meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları da destek verdi.

CHP İlçe Başkanı Mehmet Karanfil tarafından okunan açıklamada, "Efes Selçuk halkı ile birlikte, tek bir adama yaranma hevesiyle Belediye Başkanımızı hedef alanlara karşı mücadelemiz daha büyük inanç ve kararlılıkla devam edecektir." denildi.

Yapılan açıklama şu şekilde:

"Belediye başkanımız Filiz Ceritoğlu SENGEL izinsiz “Love Erdoğan” reklamlarını yasa gereği kaldırdığı için suçlanmakta, adeta kentimize yaptığı hizmetler için siyasi hesaplarla cezalandırılmak istenmektedir. Hukuk dışı olduğu ve siyasi husumet sonucu verildiği açık olan bu karar kabul edilebilir değildir. Başkanımızın her zaman olduğu gibi yanındayız! 

Seçmen iradesini yok sayarak seçilmiş bir belediye başkanımızı siyasi yasaklarla etkisizleştireceğini sananlar, yargı sopasıyla siyaseti yeniden dizayn etme çabasında olanlar, Selçuk halkının iradesini siyasi kumpaslarla ortada kaldırma girişiminde bulunanlar bilsinler ki çabaları nafiledir. 

Efes Selçuk halkı ile birlikte, tek bir adama yaranma hevesiyle Belediye Başkanımızı hedef alanlara karşı mücadelemiz daha büyük inanç ve kararlılıkla devam edecektir. 
FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL YALNIZ DEĞİLDİR!"

Editör: Duygu Kaya