Fenerbahçe Spor Kulübü, Saadettin Saran yönetiminin olağanüstü seçim kararı sonrası, yeniden sandık başına gidiyor. İlk olarak 29-30 Mayıs tarihleri arasında toplanması kararlaştırılan kongre, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 6-7 Haziran tarihine ertelenmişti. Bugün 10.00 başlayacak olan kongrede, başkan adaylarının konuşmaları ve sandık kurul üyelerinin belirlenmesi planlanıyor.

3 YILDA 3 SEÇİM

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimleri, futbol branşında istenilen sonuçlar gelmediği için zor günler geçiriyordu. 2024, 2025 ve son olarak 2026 yıllarında da seçime giden sarı-lacivertlilerde, yönetim istikrarı konusunda tartışmalar yaşanıyor. Son üç yıla, üç farklı başkanla girecek olan kulüpte, arzu edilen tek şey Türkiye Süper Lig’inde şampiyonluk.

Venezuela - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Millili Takım’ın hazırlık maçı hangi kanalda yayınlanacak?
Venezuela - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Millili Takım’ın hazırlık maçı hangi kanalda yayınlanacak?
İçeriği Görüntüle

BAŞKAN ADAYLARI ŞAMPİYONLUK KAZANACAKLARINDAN EMİN

Taraftarların yoğun baskıları ve istekleriyle geçen bu seçim sürecinde iki başkan adayı; Aziz Yıldırım ve Hakan Safi bu arzuları gerçekleştirebilecekleri konusunda emin ifadeler kullanıyorlar. Aziz Yıldırım, şampiyonluğun gelmesiyle, taraftarların birliktelik duygusunun artacağını ve bunu başaracaklarına vurgu yaparken. Hakan Safi ise güçlü bir kadronun şampiyonluk için önemli bir nokta olduğunu belirtti. Bugün toplanacak kongrede, başkanların yeni vaatlerde bulunması bekleniyor.

Muhabir: EYLÜL EMEK KILINÇ