2025 Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Ancak maç sonrası asıl gündem, Galatasaray’ın kupa törenine katılmama kararı oldu.
Karşılaşmanın başından itibaren kontrollü bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 28. dakikada Guendouzi’nin attığı golle öne geçti. İkinci yarının başında J. Oosterwolde’nin golüyle farkı 2-0’a çıkaran sarı-lacivertliler, kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyarak Süper Kupa’yı kazandı.
KUPA TÖRENİNE KATILMADI
Maç sonunda düzenlenen kupa törenine Galatasaray oyuncuları ve yetkilileri katılmadı. Kulüp, törene katılmama gerekçesi olarak Gökmen Özdenak için düzenlenen saygı duruşunun ıslıklanmasını gösterdi.
"ARARIMMMM SENİİİİ HER YERDEEEE!??"
Galatasaray'ın aldığı karar sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu.Kulübün paylaşımı şu şekilde:
"Ararımmmm seniiii her yerdeeee!??"






