Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ege Üniversitesi kampüsünden devralınan 83 can dostunun yeni sahipleriyle buluştuğunu duyurdu.

83 KÖPEK SAHİPLENDİRİLDİ

83 köpeğin sağlık durumlarının kontrol edildiğini belirten Eşki, “Veteriner hekimlerce kontrol edildikten sonra tamamının pasaport kayıtları ve resmi işlemleri belediyemiz bünyesinde gerçekleştirildi” dedi.

Karşıyaka Belediyesi’nden ‘çöp krizi’ açıklaması: Sorun bizden kaynaklanmıyor!
Karşıyaka Belediyesi’nden ‘çöp krizi’ açıklaması: Sorun bizden kaynaklanmıyor!
İçeriği Görüntüle

SÜRECE KATKISI OLAN KURULUŞLARA TEŞEKKÜR

Sürece katkı koyan kuruluşlara da teşekkürlerini ileten Eşki sözlerini şöyle tamamladı:

Can dostlarımıza ilgiyle bakan Ege Üniversitesi Hayvan Hakları Topluluğu başta olmak üzere sürece katkı koyan, köpeklerin büyük bir hızla sahiplendirilmesi için devreye giren tüm sivil toplum kuruluşlarına ve sürecin hızla tamamlanması için desteğini esirgemeyen Bornova Kaymakamı Sayın Muzaffer Şahiner'e teşekkür ederiz.

Muhabir: Eylül Emek Kılınç