Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Ankara Mamak’ta düzenlediği hemşehri buluşmasında  konuştu.

Erdoğan iktidarı döneminde yapılan hizmetleri sıralarken daha önceki konuşmalarında da yer verdiği 1955’te açılan Esenboğa Havalimanı ve 1987’de yapılan İzmir Adnan Menderes Havalimanı için yine ‘biz yaptık’ diye konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Şurada kardeşlerim Esenboğa Havalimanı’nı kim yaptı? Bay Bay Kemal mi yaptı? Biz yaptık biz… Havalimanından şehre bu gördüğünüz yolları kim yaptı? Melih Bey’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde birlikte yine biz yaptık.

Bir de bu belediye başkanına bir sorun ya sen ne yaptın? 4 yıl oldu, 4 yılda ne yaptın? Bunları bir sorun. İstanbul’a sorun, sen İstanbul’da 4 yılda ne yaptın? İzmir’e sorun, sen ne yaptın? İzmir’in Havalimanı’nı da bu kardeşiniz yaptı. Yaparsa, AK Parti yapar.

Bu ülkenin 85 milyon vatandaşının her birinin hayatına katkılarda bulunan, hizmetlerimizle 81 vilayetimizin her karışına dokunan eserlerimizle sözümüzün eri olduğunu ispatladık.

Ankara’da eğitime bakın? AK Parti var… Sağlığa bakın, AK Parti var. Bilkent’i kim yaptı? İşte en son yeni muhteşem hastanemizi yaptık. Kim yaptı? Yine biz yaptık.

Editör: Özlem Çimen Durmaz