Aileniz ya da sevdikleriniz ile yola çıktığınızda tatil beldenize ulaşmadan önce bir yol haritası belirlemiş olabilirsiniz. Yaz aylarında güneşin tatlı kavurucu sıcaklığı içinizi ısıtsa da tatil tercihlerin zorlayan etmenler rent a carın konforlu ve güvenilir hizmetiyle çözüme kavuşur. En kapsamlı rent a car şirketi olan Enterprise, harika yolculuğunuzun ilk uğrak yerinden itibaren hizmet kalitesiyle aracınızı sizin için hazır eder. Enterprise Rent a Car bünyesinde geniş yelpazede araç seçme imkanıyla en beğendiğiniz aracı kiralayarak unutamayacağınız tatilinize başlayabilirsiniz.

Doğal Güzelliklerin Seyir Zevkini Enterprise Rent a Car Farkı ile Yaşayın!

Yıl boyu hayalini kurduğunuz tatil planınızda farklı yerlerin doğal güzelliklerini keşfetme heyecanınızı duyurmak isteyebilirsiniz. Son yıllarda nüfus yoğunluğu artan tatil beldelerinde araç kullanımı sizi zorlasa da mavi ile yeşilin birleştiği bu şehre bir daha gelmek için can atabilirsiniz. Mavi Bayrağı'nı dalgalandıran sahil beldeleri, dünyanın gezilecek yer listelerin üst sıralarında yer alır. Dünya harikası olarak adlandırılan deniz, kum ve güneşin birleştiği bu muazzam yeri gezmek için tek ihtiyacınız konforu doruklara çıkaran bir rent a car hizmetidir.

Bunun için de ihtiyacınız olan tek şey güvenilir bir rent a car şirketidir. Tecrübesini kurumsal bakış açısıyla müşteri memnuniyetiyle buluşturan Enterprise, açık ve net hizmet olanakları ile güvenirliğini korumaktadır. Dünya üzerinde 85 ülkede 9 bin ofiste hizmet sahasını geliştiren araç kiralamada deneyim sahibi Enterprise rent a car, cesur atılımlarla cazip fırsatları da size sunmaktadır. Direksiyon hakimiyetine geçtiğiniz anda sigorta poliçeleri ile maddi ve manevi sizi desteklerken anahtar teslimine kadar yanınızda olmaya devam eder.

Enterprise Rent a Car Şeffaf Hizmeti ile İçinizi Rahatlatır!

Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'in rent a car hizmetinden faydalanırken istediğiniz talepleri karşıladığını görebilirsiniz. Müşteri odaklı çalışan tecrübeli kadrosu ile ek hizmetleri sağlayarak anında çözüm üretir. Önceden bilgi alabildiğiniz ihtiyaçlarınızın içeriğinde ek sürücü, bebek koltuğu, geniş ek sigorta ve GPS navigasyon gibi hizmetler yer alırken ek ücretlerle farklı hizmetlere de erişebilirsiniz.

Hem çekirdek ailelerin öncelikli tercihi Hatchback modelleri hem de büyük ailelerin önceliği Sedan modellere ev sahipliği yapar. Dilerseniz bir çok marka işbirliği ile desteklenen çeşitli kampanya dönemlerini takip edebilir, hayallerinizi süsleyen üst segment araçlardan yararlanabilirsiniz.

Sınırlı zaman aralıklarında kiraladığınız araçlarınıza hızlıca kavuşmak tatil sürenizi daha verimli geçirmenize yardımcı olur. İstediğiniz noktada kiralayabileceğiniz aracınızı, havalimanında ya da şubelerde sizi karşılayacak şekilde hazır bulunabilir. Bununla birlikte, Türkiye'de birçok lokasyonda şubesi bulunan Enterprise Rent a Car'ın herhangi bir şubesine aracı kolaylıkla teslim edebilirsiniz. Aracınız kiralamadan önce dezenfekte edilerek hijyen standartlarını en üst seviyeye taşırken ekstra zaman kaybetmenizi engeller. Global bir şirketin parmak izini taşıyan ilkelerini prosedürler haline getirerek rutin araç bakımlarına gerekli önemi verir.

Profesyonel Rent a Car Hizmeti Enterprise’da Sizi Bekliyor

Havalimanlarının büyüme hacmi sürekli artmaya devam etmektedir. Ulaşım aktivitesini özellikle yaz ayında hiç bitirmeyen sirkülasyonu ile kanıtlamış havalimanları, artan ihtiyaçları karşılama noktasında da sürekli hizmetlerini yenilemektedir. Enterprise Rent a Car olanakları endişeleri ortadan kaldırarak istediğiniz yere gitmenize yardımcı olur. Yeşille tanışacağınız inanılmaz yerlerde ilk adımları Enterprise ile attığınıza hiç pişman olmazsınız! Haydi! Yolculuk başlasın diyorsanız Enterprise Rent a Car şubelerine başvurabilirsiniz ya da tek tıkla online rezervasyonunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca, dilediğiniz araç dizaynlarını seçebilir ve Enterprise tecrübesine arkanızı yaslayabilirsiniz.

 

Editör: Duygu Kaya