Fenerbahçe’nin, transferi için Juventus ile anlaştığı Youssef En-Nesyri’ye son dakikada Sevilla’dan beklenmedik bir teklif daha geldiği ve Faslı golcünün, İtalyan kulübüyle görüşmelerini askıya aldığı iddia edildi. Cumhuriyet’in haberine göre, Fenerbahçe ile Juventus arasındaki anlaşma daha önce kesinleşmiş olsa da, oyuncunun transfer için henüz onay vermediği ve son birkaç saattir geleceğiyle ilgili karar aşamasında olduğu ileri sürüldü.

Aliağa FK Fethiye’de fırtına gibi esti!
Aliağa FK Fethiye’de fırtına gibi esti!
İçeriği Görüntüle

SEVİLLA KAFASINI KARIŞTIRDI

Faslı futbolcu, kariyerinde önemli bir yere sahip olan eski kulübünden gelen teklifle kafa karışıklığı yaşarken Fenerbahçe yönetiminin golcü oyuncuya iki seçenek sunduğu ve “Ya Juventus’a transfer ol ya da İstanbul’da kal” dediği ileri sürüldü.

PAZARTESİYE KADAR SÜRE VERİLDİ

En-Nesyri’nin henüz kesin bir karar vermediği ve İtalya’ya gitmesi beklenirken menajeriyle görüşmek için Türkiye’de kaldığı belirtildi. İstanbul’da bulunan Juventus Sportif Direktörü Marco Ottolini’nin ise bu nedenle oyuncuyu alamadan geri döneceği ve görüşmelerin şimdilik askıda kaldığı ifade edildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin uzaktan devam edeceği ve İtalyan kulübünün, Youssef En-Nesyri’ye pazartesi gününe kadar süre verdiği öne sürüldü.

Kaynak: HABER MERKEZİ