İZ GAZETE- İzmir Kuyumcular Odası Başkanlığı seçimi, mevcut başkan Turgay Baransel ve Murat Kurtuluş Buyrukçu önderliğindeki Değişim Grubu arasında gerçekleşti. Seçim sonucunda 198 oy alan Murat Kurtuluş Buyrukçu, İzmir Kuyumcular Odası'nın yeni başkanı oldu.

BUYRUKÇU: '40 OY ALAMAZ DEDİLER'

Seçim zaferini sosyal medyadan duyuran ve sonucun sektöre hayırlı olmasını dileyen Buyrukçu, "40 oy bile alamazlar denilen Değişim Gurubu, 198 oyla seçimin mutlak galibi. Sektörümüze, camiamıza hayırlı olsun" dedi.

 

SERVİSÇİLER 'ERDEM MERT' DEDİ

Seçim kazanan bir diğer taze kan ise İzmir Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası başkan adayı Erdem Mert oldu. Mert, 890 oyla 1993 yılından beri başkanlık yapan Hasan Basri Bostancı'yı geride bıraktı. Bostancı 667 oyda kaldı.

Yeni başkan Erdem Mert’in yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Uğur Şenyıldız, Mehmet Kılıç, Maşallah Gökmen, Sami İskeçe, Yılmaz Çimen, Rıdvan Özkan, Cengiz Saldıran, Mustafa Can, Osman Osmanoğlu ve Sadullah Kabaklı.

AYAKKABICILAR ODASI'NDA TEK ADAYLI SEÇİM

İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı seçimine ise mevcut başkan Yalçın Ata, tek aday olarak katıldı. Geçerli oyların tamamını toplayan Ata, başkanlığını sürdürdü.