İzmir ve Aydın'da bulunan 35 mağazasıyla faaliyet gösteren Başdaş Market, Narlıdere mağazasını törenle hizmete açtı

Başdaş Market, 35 şube ve 750 çalışanıyla Ege Bölgesi’nin en sevilen marketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Yeni yatırımı Narlıdere mağazasını 22 Eylül Perşembe günü hizmete açan Başdaş, 300 metrekarelik bu mağazada 2 kasa ve 20 çalışanla faaliyet gösterecek.

Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Dr. Savaş Şimşek, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Narlıdere Ak Parti İlçe Başkanı Metin Yıldırım, İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşen açılışa bölge halkının da yoğun ilgisi oldu. 


 

Törenin açılış konuşmasını yapan Dervişoğlu "Dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik kriz sürecinde bölge istihdamına ve ülke ekonomisine yapmış oldukları katkılardan dolayı Başdaş Market’e teşekkür eder ve Ege'nin en sevilen marketi olma yolunda başarılar dilerim" dedi. Basdaş Yönetim Kurulu Başkanı Feyzi Basdaş, yüzde yüz yerli sermayesi ile büyüyen ve kazandığını yine kentine hizmet için kullanan Başdaş'ın İzmir'in her noktasında kolayca ulaşılabilir olması için çalıştıklarını söyledi. Başdaş, taze sebze ve meyvede iddialı olduklarının altını çizerken, ucuz ve kaliteli alışveriş için tüm İzmirlileri Başdaş'a davet etti.

Editör: Haber Merkezi