Jürgen Klopp'tan FIFA'ya tepki: Su molası reklamlar için uygulanıyor!
Jürgen Klopp'tan FIFA'ya tepki: Su molası reklamlar için uygulanıyor!
İçeriği Görüntüle

2026 FIFA Dünya Kupası heyecanı sert bir ayrılık rüzgarıyla sarsıldı. F Grubu'ndaki ilk maçında İsveç’e 5-1 mağlup olarak turnuvaya kabus gibi bir başlangıç yapan Tunus Milli Takımı'nda fatura teknik direktöre kesildi. Karşılaşmanın üzerinden henüz 24 saat bile geçmeden, teknik direktör Sabri Lamouchi'nin görevine son verildiği açıklandı.

"DÜNYA KUPASI ACIMASIZDIR"

Cumhuriyet'in haberine göre, İsveç mağlubiyetinin ardından Sabri Lamouchi, yaptığı açıklamada, "Bireysel kalite maçı belirledi. İsveçli oyuncular hatalarımızı değerlendirip gollerini attılar. Skor olarak geri döndük ve ilk yarı bitmeden farkı azalttık. İkinci yarıya iyi başladık ama bu başlangıcı değerlendiremedik. Bireysel hataların bedelini ağır ödedik. Dünya Kupası'ndayız ve Dünya Kupası acımasızdır" ifadelerini kullanmıştı.

F GRUBU'NDA PUAN DURUMU

Tunus, puan alamadan grubun son sırasında yer alırken, İsveç 3 puanla lider durumda. Hollanda ve Japonya ise 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından 1'er puanla ikinci ve üçüncü sıralarda bulunuyor.

Lamouchi ile Tunus milli takımı, şu skorları almıştı:

Tunus 1-0 Haiti

Tunus 0-0 Kanada

Tunus 0-1 Avusturya

Tunus 0-5 Belçika

Tunus 1-5 İsveç

Kaynak: HABER MERKEZİ