Dikili İl Seçim Kurulu, geçtiğimiz günlerde flaş bir karar almış ve Dikili'de bağımsız başkan adayı olan Kemal Doyuran'ın adaylığını kabul etmemişti. Doyuran bunun üzerine YSK'ya itiraz da bulunmuştu. YSK itiraz sonrası yaptığı açıklamada Doyuran'ın yeniden aday olduğunu ilan etmişti. 

Kemal Doyuarnn

Kararın ardından yeniden sahalara dönen Kemal Doyuran’ın seçim çalışmaları halk tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. Yapılan bir anket sonucuna göre Dr Kemal Doyuran’ın vatandaşlardan gördüğü destek rakamlar ile net olarak ortaya konuldu.  
Nefes Dijital Medya şirketinin Dikili’nin mahallelerinde gerçekleştirdiği anket çalışmasında Kemal Doyuran, Adil Kırgöz ve Sema Akıncı’nın değerlendirilmesi istendi. 

Kemal Doyuran Anket

Dr. Kemal Doyuran yüzde 51.86 ile açık ara önde

  • 7 bin 108 kişinin katıldığı anket sonucuna göre Dikili’nin bağımsız adayı Dr. Kemal Doyuran’ın yüzde 51.86 oran ile açık ara önde olduğu ortaya çıktı. 
  • CHP’nin mevcut başkanı olan Adil Kırgöz’ün ise yüzde 27,76 ile ikinci sırada yer aldığı gözlendi. 
  • Cumhur İttifakı’ndan MHP’nin adayı olan Sema Akıncı’nın da yüzde 11.61 ile üçüncü sırada olduğunu rakamlar ortaya koydu. Ankette kararsızların sayısının da yüzde 8.78 olduğu görüldü. 
Editör: Esra Seyirden