Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz,Dikili Meydanı’nda 5 yılını değerlendirdi ve gelecek dönem projelerini anlattı.Toplantıda rant iddialarına da yanıt verdi. 

Dikili Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Gazi Akıncı sosyal medya hesabından Dikili Belediyesi  Başkanı Adil Kırgöz'e yönelik rant iddialarında bulunmuştu. Toplantıda yaptığı projeler ve icraatları ile ranta karşı olduğunu anlatan Başkan Kırgöz, “Ölümle tehdit ettiler yine geri adım atmadım!” dedi.

"Kim halkçıymış, kim rantçıymış örnekleriyle gösterdim"

Kırgöz, şu ifadeleri kullandı: “Adil Kırgöz’ü satın alamıyorlar, korkutamıyorlar. Karaoğlan, kuldan korkmuyor. Bir tek Allah'tan korkuyor. Diz çöktüremiyorlar, herkes toplanmış çırpınıyor. Benim arkamda halkım var, ben sizlere emanetim. Ölümle tehdit ettiler yine geri adım atmadım! Gittim tırlarla malzemelerine el koydum. Doğan Ekiz şahittir. Dikili’de kim rantçıymış, kim halkçıymış, örnekleriyle size gösterdim” dedi.

Ne olmuştu!

Dikili Belediyesi önceki dönem meclis üyesi Gazi Akıncı sosyal medya hesabından Dikili Belediyesi  Başkanı Adil Kırgöz'e zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu.

Dikili Sulh Hukuk Mahkemesi'ne ait belgeyi sosyal medya hesabından paylaşan Gazi Akıncı, "Satıştan belediye bütçesine sağladığınız katkı nedir? Elde ettiğiniz gelirin yüzde olarak yatırıma katkısı ya da satışlardan elde ettiğiniz bütçeyi nerde kullandınız? Halkımızı bilgilendirirseniz sevinirim; çünkü rantı en iyi bilen sizsiniz. Halkın malını kimlere peşkeş ettiniz (sizin dilinizle kimlere ham yaptırdınız) halkı ve şahşımı bilgilendirirseniz mutlu olurum. 11 yıl önceki anahtarını adli makamlara teslim ettiğim bir işletmenin bugün seçim malzemesi olmasına anlam veremedim" ifadelerine yer verdi.

Editör: Esra Seyirden