TFF 3. Lig 2. Grup’ta geçtiğimiz hafta oynanan İzmir derbisinde Bucaspor 1928’i 2-1 mağlup ederek büyük moral kazanan Altay, 3 Ekim 2026 Cumartesi günü Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynayacağı Alanya 1221 maçının hazırlıklarına başladı.

ALTAY 2’DE 2 YAPMAK İSTİYOR

Siyah-beyazlı İzmir temsilcisi, ligde geride kalan dört haftada henüz puanla tanışamayan rakibi önünde kazanıp galibiyet serisi yakalamak istiyor. Ligde 4 maçta 2 beraberlik ve 1 galibiyet ve 1 yenilgi ile 5 puan toplayan Altay’da, Oktay’ın kart cezası sona ererken, bileğinden sakat olan Arif’in durumu ise belirsizliğini koruyor. Siyah beyazlı ekipte daha önce çapraz bağları kopan İbrahim Kıravi ise sezonu kapatmıştı.

Altay’da Sefa Özdemir’e büyük gurur: ‘100’ler kulübüne girdi
Altay’da Sefa Özdemir’e büyük gurur: ‘100’ler kulübüne girdi
İçeriği Görüntüle

KANLI’DAN TARAFTARA ‘DESTEK’ ÇAĞRISI

Altay Başkanı Sinan Kanlı, Alanya 1221 maçında tüm taraftarlarının maraton tribünde buluşması çağrısında bulundu. Kendisi ve yönetim kurulu üyelerinin de maçı izleyeceğini belirten Sinan Kanlı açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

“Bucaspor karşısında çok güzel bir galibiyet aldık. Yanlış şeyler yazılmasına rağmen gençler cevabı sahada verdi. Bu rüzgarla beraber Alanya maçında hep beraber maratondayız. Numaralı tribün ve VIP tribününde kimseyi istemiyoruz. Kadınlar ve çocuklar hariç herkes maratonda olsun. Biz de maratonda olacağız ve bu takımı destekleyerek eski güzel günlerine tekrar kavuşturacağız.”

Kaynak: HABER MERKEZİ