Cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerinin tamamlanmasının ardından milletvekili seçilen isimler Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gelerek üye kaydı yaptırmaya başladı. Bugün TBMM'ye gelip kaydını yaptıran isimlerden bir tanesi de CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel oldu.

Özel kaydını yaptırdıktan sonra gazetecilere açıklamalarda bulundu. Partinin yeni grup başkanvekillerini seçeceğini söyleyen Özgür Özel, "Cumartesi günü kapalı grup toplantısında bir araya gelecek, bir grup başkanı 3 grup başkanvekili seçeceğiz. Engin Özkoç milletvekili değil, Engin Altay ve ben grup başkanvekilliği görevine talip değilim. 8 arkadaşımız bu göreve talip oldu. Cumartesi seçimimizi yapacağız" şeklinde konuştu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekili olmaması nedeniyle bir grup başkanı da seçeceklerini söyleyen Özel, bu göreve aday olduğunu da söyledi.

HÜDA PAR göndermesi: Kimse korkmasın

"Hiçbir şey olmamış gibi siyaset yapacağımızı hiç kimse düşünmesin. 25,5 milyonun sorumluluğuyla hareket edeceğiz" diyen Özgür Özel, "Bu seçimde Meclis'e taşınan bazı isimler ve partiler üzerinden kadınların çok endişeli olduğunu biliyoruz. Kimse korkmasın. Hiçbir şey olmamış gibi davranmıyoruz. Üzerimize düşenin fazlasını yapacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Özlem Çimen Durmaz