İZGAZETE- İYİ Parti lideri Meral Akşener’in açıklamaları ülke gündeminde ilk sıraya otururken CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, süreci İzgazete’ye değerlendirdi.

“Ülkemizin yeniden demokrasiyle buluşması mücadelesinin uzun soluklu yürüyüşçüsü Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun samimiyeti ve kararlılığı milletimiz tarafından çok net şekilde anlaşılmaktadır” ifadelerini kullanan Aslanoğlu şunları söyledi:
“Adalet Yürüyüşü’nden, İYİ Parti’nin seçimlere girmesinin önündeki engellerin aşılması dönemine; 31 Mart seçim zaferinden, 6’lı masanın kurulup, bugünlere getirilmesine kadarki tüm süreçlerde milletimizin umutlarını her geçen gün büyüten Genel Başkanımızın ve Merkez yürütme kurulumuzun alacağı kararların arkasındayız.

Milletimiz içini ferah tutsun, Cumhuriyet’in 2. Yüzyılında hep beraber ülkemizi yeniden ayağa kaldıracağız. Saray ve şürekâsının hevesleri kursaklarında kalacak, bunu hep beraber göreceğiz.

Milletimizin demokratları, Atatürkçüleri, çağdaş yüzleri, iyi insanları bir arada durmaya devam edecek ve Saraj rejimi yenilecek.
İçinizi ferah tutun, haklıyız, biz kazanacağız!”

Editör: Özlem Çimen Durmaz