Cumhuriyet Halk Partisi İletişim Koordinatörü Ali Haydar Fırat, Kılıçdaroğlu yönetimine yakın bazı isimlerin, belediye başkanlarını arayarak ‘operasyon istemiyorsanız, bize destek verin’ dedikleri iddiasını yalanladı. İddianın ısmarlama bir metinle dolaşıma sokulduğunu vurgulayan Fırat, “Metin ne bir haber değeri taşıyor ne de gerçeği yansıtıyor” dedi.

Fırat sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Ekrem İmamoğlu’ndan Babalar Günü mesajı
Ekrem İmamoğlu’ndan Babalar Günü mesajı
İçeriği Görüntüle

“İddia olarak dolaşıma sokulan; ama tümüyle bir algı operasyonu olan “Kılıçdaroğlu yönetimine yakın bazı isimler, belediye başkanlarını arayarak "operasyon istemiyorsanız, bize destek verin” dedi” şeklindeki ısmarlama metni ne bir haber değeri ne de bir gerçeği yansıtmaktadır.

Medyamızın saygın kurum ve kişilerinin bu tür bir karalama metnine itibar etmeyeceğine olan inancımızla herkese güzel ve yalansız bir pazar günü diliyoruz.”

Muhabir: EYLÜL EMEK KILINÇ