Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın seçim çalışmalarına devam ediyor. İlk olarak esnaf ziyaretiyle başlayan program akşam saatlerinde Camionü kahve ziyaretleri buluşmasıyla sona erdi. Başkan Akın, "Girdiğimiz gönüllerden çıkmayacak ve yeni gönüller fethetmeye devam edeceğiz" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı ve CHP'li Başkan Adayı Çetin Akın, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ve gezilerini sürdürüyor. İlk olarak Piyaleoğlu Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren CHP'li aday ve mevcut başkan Çetin Akın, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarını hemşehrileriyle paylaştı.

İşimiz gücümüz Turgutlu

Piyaleoğlu Caddesi’nde esnafın ve Turgutluluların sevgisiyle karşılaşan Başkan Çetin Akın, "Piyaleoğlu Caddesi’nde esnafımızı ziyaret ederek yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızı anlattık. Bizleri sevgiyle karşılayan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Turgutlu'muzu hep birlikte yönetmeye ve büyütmeye devam edeceğiz. İşimiz gücümüz Turgutlu" dedi.

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın seçim çalışmaları kapsamında sürdürdüğü ziyaret programı Camionü Kahvehane buluşmasıyla devam etti. Camiönü'ne gerçekleştirdiği ziyarette hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Çetin Akın'a ilgi ise büyüktü. Konuşmasında beş yıl boyunca yapılan çalışma ve projeleri anlattı.

Sizin malınızı korudum

Başkan Çetin Akın eğitim, kültür-sanat, spor ve sosyal proje alanlarında gerçekleştirdiği projeleri şu sözlerle ifade etti:

"Mustafa Kemal Mahallemizde Çocuk Kültür Sanat Merkezi yaptık. Türkiye’de örneği yok. Şu ana kadar 400 çocuğumuza ulaştık. Eğitimi ve üç öğün yemeği ücretsiz veriyoruz. Türkiye’de hiçbir ilçede olmayan TURBEM’i kurduk. Liselere, üniversitelere hazırlık kursları veriyoruz. Şu ana kadar 2750 çocuğumuza eğitim verdik. Atatürk Kültür Merkezini kurduk. 7 yaşındaki hemşehrimize de 70 yaşındaki hemşehrimize de hizmet veriyoruz, kurslar düzenliyoruz. Hiç para almıyoruz. Yaz ve kış spor okullarımızda 4500 evladımızı ücretsiz sporla buluşturduk. Bu projeleri arkamda büyükşehir ve genel iktidar olmadan yaptım. Peki nasıl yaptım Turgutlu halkına ait hiçbir şeyi çalmadım, çaldırmadım. Sizin malınızı korudum. Şerefimizle namusumuzla yönettik. Her gün 1000 kişilik yemeği Aşevi ve Hayır Merkezimiz aracılığıyla hemşehrilerimize ulaştırıyoruz. Çölyak hastalarımıza glütensiz ekmeği ücretsiz dağıtıyoruz. 200 bin ekmek dağıttık. Depremler, pandemi yaşadık. 1 milyon maske dağıttık. İzmir’deki depreme çorba, su, battaniyeyi; Elazığ’daki depreme insani yardım malzemesi ilk götüren belediye olduk. 137 TIR yaşam malzemesini Adıyaman’a gönderdik. Adıyaman’daki konteyner kentte Turgutlu Sokağı kurduk."

Sizlere Çetin Akın sözüdür

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ile yapacağı ortak projelerden bahseden CHP’nin Turgutlu Belediye Başkan adayı Çetin Akın şunları söyledi:

"Büyükşehir belediyesini de kazandığımızda projemiz hazır. Çok inat ettim ama maalesef başaramadım. İki Valimize yazılı taahhütte bulunmama rağmen Ergenekon Kavşağı’nın bir konsorsiyum ortağı Turgutlu Belediyesi olacak. 3’te 1’ni ben, 3’te 1’ini büyükşehir belediyesi, 3’te 1’ini Karayolları ödesin yapalım dedik. Bu projeyi gerçekleştiremedik. Şimdi bir adım daha öteye gidiyoruz. Avşar Mahallemizde bir tekstil fabrikasının önündeki kavşağa kadar düzenleme yapıyoruz. Sizlere Çetin Akın sözüdür büyükşehri aldığımız gün, Ergenekon’dan Avşar Kavşağı’na kadar olan trafik düzenlemesi için projemiz hazır. İhaleye çıkıp ilk kazmayı orada vuruyoruz. Emeklilerimize destek yapacağız. Bu proje üzerinde anlaşıyoruz. Su, elektrik, doğalgaz faturalarında destek vereceğiz. Onların hayatını kolaylaştırmak için üzerimize düşen ne varsa yapacağız."

CHP’li belediye başkan adayı Çetin Akın ziyaretinin sonunda "Bugün bir kez daha gördüm ki biz birbirimize yürekten bağlıyız Turgutlu'm. Bizleri sokaklarda, meydanlarda, evlerde heyecan ve samimiyetle karşılayan halkımıza çok teşekkür ederim. Girdiğimiz gönüllerden çıkmayacak ve yeni gönüller fethetmeye devam edeceğiz" sözleriyle hemşehrilerilerine teşekkürlerini iletti.

Editör: Tuğkan Üsküp