İYİ Parti'nin İzmir Buca Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği eski CHP'li Suat Nezir için kentin çeşitli bölgelerine astığı seçim afişleri tartışma yarattı.

Söz konusu afişlerde kullanılan fotoğraflarda Nezir'in yakasında CHP rozeti bulunması dikkat çekerken Nezir'den konuya ilişkin açıklama geldi. 

Hata hemen fark edilip değiştirildi

Suat Nezir yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Buca Belediye Başkan Adaylığım sürecinde, tarafıma görev tevdi edildikten hemen sonra dar zaman içerisinde ve bir an önce adaylığımı kıymetli Buca halkına duyurabilmek heyecanıyla bahsi geçen görseller hazırlanmıştır.

Kullanılmaya başlanmasının hemen akabinde bahsi geçen hata fark edilerek yeni görseller ivedilikle hazırlanmış ve eski görseller toplatılarak yenileriyle değiştirilmiştir. Buna rağmen bu teknik ve sehven yapılan hatanın köpürtülerek şahsımı ve partimi karalamaya yönelik bir linç kampanyasına dönüştürülmeye çalışılmasını üzülerek izliyorum.

Kötü niyetli, partimin ve şahsımın hem Bucamız hem ülkemiz nezdinde gözle görülen yükselişinin önünü kesmeye yönelik bir çabadan ibarettir. 31 Mart 2024 akşamı tüm sandıklardan zaferle çıkma yolundaki mücadelemize azim ve inançla devam ediyorum.
 

Editör: Duygu Kaya