Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, bu ziyaretlerde ilk olarak, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ile bir araya gelirken, İzmir iş dünyasının oda, dernek ve birliklerini de ziyaret ederek, dayanışmayı büyüten, kampanyalar düzenleyen ve destek veren kurumların temsilcilerine teşekkür etti.

İZMİR VALİSİ VE İL EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET

Verilen desteklerin tam bir İzmir dayanışması olduğunu ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, ziyaretlerinin ilk turunda, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ve İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne’yi makamlarında ziyaret etti.

Depremin yol açtığı yaraları sarmak adına yaptıkları çalışmalar için Köşger ve Şahne’ye teşekkür eden Aslanoğlu, depremde hayatını kaybeden emniyet mensupları için taziyelerini sunarken, dayanışmaya ve yardım kampanyalarına her türlü desteği vermeyi sürdüreceklerini, bu anlamda her türlü işbirliğine ve göreve de hazır olduklarının mesajını verdi.

İŞ DÜNYASINA İZMİR HALKI ADINA TEŞEKKÜR

Dayanışma ve teşekkür ziyaretlerini iş dünyasıyla sürdüren CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, bu ziyaretlerinde; Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Ege İhracatçı Birlikleri Koordinasyon Başkanı Jak Eskinazi, İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
Hasan Küçükkurt, Deniz Ticaret Odası İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer ve Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sibel Zorlu ile bir araya gelerek düzenlenen yardım kampanyalarına destekleri için, İzmir halkı adına teşekkürlerini iletti.

ASLANOĞLU: TEŞEKKÜR EDİYOR, AKIL ALIYORUZ

Ziyaretlere ilişkin açıklamasında, İzmir’in STK, Oda, Spor Kulüpleri ve kurum temsilcileriyle bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade eden, CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu, şunları dile getirdi; Yıllardır yaşamaktan korktuğumuz çok büyük bir felaketi yaşadık. Deprem gerçeği bizlere kendisini bir kez daha çok acı bir şekilde hatırlattı. Can kaybımız her geçen gün artıyor ve bu tüm ülkenin canını çok ama çok yakıyor. Şimdi kısa vadede ilk amaç o bölgedeki insanlarımızın yaralarını sarmak ve acılarını gidermek. Acil ihtiyaçlar ve bekledikleri yardımları bölge halkına ulaştırmada İzmir tüm dinamikleriyle çok iyi bir sınav veriyor. CHP İzmir il Başkanlığı olarak başlattığımız ziyaretlerde, İzmir dayanışmasına katkı koyan herkese İzmir halkı adına teşekkür ediyoruz. Bu ziyaretlerde, yeni fikirler
soruyoruz ve akıl alıyoruz. Ziyaretlerimizi ve İzmir dayanışmasına katkılarımızı sürdüreceğiz.

Editör: Özlem Çimen Durmaz