Gizem TABAN/İZ GAZETE- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, İzmir örgütü ile Çeşme’deki kampta bir araya geldi.  Çeşme Boyalık Otel’de 16-17 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kampın ilk gününde örgüt toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda; Salıcı ve Böke’nin yanı sıra; Parti Meclisi Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, Parti Meclisi Üyesi Devrim Barış Çelik, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekilleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları yer aldı. Basına kapalı olarak gerçekleşen toplantıdan edinilen bilgilere göre Salıcı, Böke ve Yücel önemli mesajlar verdi.

‘KAVGA ETMENİN FAYDASI YOK’

Toplantıda, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın partinin iktidara yürüdüğüne dikkat çekerek parti içi çatışmadan ve çekişmelerden uzak durulmasını vurguladığı öğrenildi. Salıcı’nın, “Herkes mahallerine hakim olacak. Mahalle sorumlularına kadar çok disiplinli çalışılmasını istiyorum. Sandık görevlilerinden seçmen olmayan, taşınmış olanlar var, bununla ilgili gerekli revizyonları yapın. Şu an enerjimizi vereceğimiz yer iktidar, kavga etmenin kimseye faydası yok. Örgüt belediye uyum içinde olmalı” minvalinde konuştuğu belirtildi. Salıcı’nın ayrıca basına kapalı toplantıların basına sızmasından dolayı oldukça rahatsız olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

PERFORMANSA DAYALI ÇALIŞMA

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke’nin ise, CHP Genel Merkezi’nin örgütlerin performansını değerlendirecek bir çalışma yapacağını aktardığı, “Performansa dayalı çalışmayı destekleyeceğiz. Mahalle temsilcilerine kadar tüm örgüt için performansa dayalı bir çalışma yapacağız” şeklinde konuştuğu belirtildi. 

‘ÜYE VE SAHA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİN’

İl Başkanı Deniz Yücel’in de “Bu tür toplantılar eksiklerimizi görmek için yaptığımız toplantılar” mesajını verdiği ve örgüte üye kaydı ile saha çalışmalarına hız verilmesi yönünde talimat verdiği aktarıldı. Yücel’in ayrıca, örgüt-belediye uyumunun öneminin altını çizdiği de öğrenildi.

Toplantının ardından akşam yemeği için Şifne Otel'e geçileceği ve yemeğe belediye başkanlarının da davet edildiği öğrenildi. Kamp programı 17 Ekim’de (yarın) gerçekleşecek kahvaltıdan sonra sona erecek.

Editör: Haber Merkezi