İstanbul 45. Asliye Hukuk Mahkemesi, CHP İstanbul İl Başkanlığı’ndaki kayyım yönetimine ilişkin yeni kararını açıkladı. Mahkeme, daha önce aldığı tedbir kararlarını kaldırarak Gürsel Tekin ve beraberindeki heyetin görevine son verdi.
Cumhuriyet’in haberine göre, Mahkemenin ara kararında, 2 Eylül 2025 tarihli kararla uygulamaya konulan tedbirlerin kaldırılmasına ve kararın İstanbul İl Seçim Kurulu, Sarıyer 1. İlçe Seçim Kurulu ile İstanbul Valiliği’ne gönderilmesine hükmedildi.
CHP İSTANBUL İÇİN GÖREVLENDİRİLME YAPILACAK
Kararın ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda yeni bir görevlendirme yapılması bekleniyor. Güncel haber kaynakları da mahkeme kararının ardından CHP Genel Merkezi'nin İstanbul İl Başkanlığı için yeni bir görevlendirme yapacağını aktarıyor.




