CHP İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. Bornova için Ömer Eşki Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa İduğ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Eşki’ye destek verdiğini açıklamıştı. Bugelişme üzerine CHP Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki’den, Mustafa İduğ’a teşekkür geldi. 


Mustafa İduğ’un mesajını da sosyal medya hesabından paylaşan Ekşi, “31 Mart günü Bornova halkının takdirleri ve destekleriyle inşallah Sayın Mustafa İduğ’dan teslim alacağımız bayrağı daha ileriye taşımak, Bornova’nın değerine değer katabilmek için hiç durmadan çalışacağımıza bir kez daha söz veriyorum.  Haydi Bornova. Kültür sanat, spor, doğaya uyumlu, estetik, temel hizmetleri eksiksiz yapan, dirençli, eşitlik kenti güçlü Bornova için, Katılın bize.” açıklamasını yaptı.  

Ömer Eşki’nin  sosyal medyadan yayımladığı açıklaması şu şekilde:

 
“Değerli Bornovalılar;
Göreve geldiği bu günden itibaren birbirinden değerli hizmetlerde bulunan Bornova Belediye Başkanı Sayın Mustafa İduğ’a, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 
Sayın Mustafa İduğ 20 yıldır Bornova’da dalgalanan Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını gelecek kuşaklara taşınması için birbirinden değerli hizmetlerde bulunmuş, bizlere gururla sahiplenebileceğimiz bir miras bırakmıştır. 
Sayın Mustafa İduğ’a Bornova’ya katmış olduğu değerler, geliştirdiği önemli projeler ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Bornova’da hayata geçirdiği için bir kez daha teşekkür ediyorum. 
31 Mart günü Bornova halkının takdirleri ve destekleriyle inşallah Sayın Mustafa İduğ’dan teslim alacağımız bayrağı daha ileriye taşımak, Bornova’nın değerine değer katabilmek için hiç durmadan çalışacağımıza bir kez daha söz veriyorum. 
Haydi Bornova. Kültür sanat, spor, doğaya uyumlu, estetik, temel hizmetleri eksiksiz yapan, dirençli, eşitlik kenti güçlü Bornova için, KATILIN BİZE
Ömer Eşki
CHP Bornova Belediye Başkan Adayı”

Bornova Belediye Başkanı İduğ'un paylaşımı şu şekildeydi: 

Editör: Esra Seyirden