CHP Genel Merkezi tarafından yapılan bilgilendirmede, aday tanıtım toplantısı için 12 Şubat tarihinin belirlendiği ancak bu tarihin 18 Şubat olarak güncellendiği bildirildi.
Toplantı tarihinin değiştirilmesinin gerekçesi CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in programları olarak açılandı. CHP’nin adaylarla birlikte seçim bildirgesinin de açıklanacağı toplantı 18 Şubat günü saat 12.00’de Ankara Spor Salonu’nda yapılacak. Toplantıya adayların yanı sıra eski genel başkanlar, milletvekilleri, il başkanları ve partililer katılacak.

Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin imzasıyla yayımlanan mektupta şu ifadelere yer verildi: 
“Ilgi yazımız ile Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL'in katılımlarıyla 12 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 12.00'de Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkan Adaylarımızın ve Seçim Bildirgemizin tanıtımının yapılacağı lansman programı tarafınıza bildirilmiş.
Genel Başkanımız Sayın Özgür ÖZEL'in programı ışığında, gerçekleştireceğimiz Aday Tantımı ve Seçim Bildirgesi Lansman tarihi 18 Şubat 2024 saat 12.00 olarak güncellenmiştir.
Bilgilerinizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz.”

Barış Yarkadaş: Parti Meclisi toplantısı da ertelenebilir

Gazeteci Barış Yarakdaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, aday tanıtım toplantısının 18 Şubat’a ertelendiğini ve Parti Meclisi toplantısını da ertelenebileceğini ifade etmişti. 

Yarkadaş, sosyal medya hesabında şu paylaşımı yaptı:
 "CHP'nin 12 Şubat'ta yapacağı aday tanıtım toplantısı 18 Şubat tarihine ertelendi.
Cuma günü yapılması planlanan Parti Meclisi'nin de ertelenebileceği konuşuluyor" dedi.

Editör: Esra Seyirden