İZ GAZETE- Duayen Gazeteci Seçkin Öner’in ‘Cebinde Hikayeler Olsun’ adlı kitabının lansmanı ve imza günü, Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

hhhh

İz Medya bünyesinde yer alan Biz Kitap Yayınevi’nden çıkan, editörlüğünü Okşan Çeliktaş’ın yaptığı kitap, Gazeteci Öner’in 9 Eylül Gazetesi ve İz Gazete’de bugüne kadar yer alan köşe yazılarından derlendi. Pandemi, deprem ve insan hikayeleri temalarıyla, yazıldığı dönemin güncel konularının ele alındığı yazılardan oluşan ‘Cebinde Hikayeler Olsun’ kitabının lansmanına;  Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, İz Medya Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, İz Medya Yayınlar Koordinatörü Murat Atilla, kitabın editörü Okşan Çeliktaş, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Genel Sekreteri Mehlika Gökmen, İGC Yönetim Kurulu Üyesi Esat Erçetingöz, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) İzmir Şube Başkanı Halil İbrahim Hüner ve İzmir basın camiasından pek çok önemli isim katıldı.

3-4

Yoğun ilginin olduğu lansmanda Gazeteci-Yazar Öner, Cebinde Hikayeler Olsun’u kitapseverler için imzaladı.

1-5

‘KENTİN SİMGELERİNDEN BİRİ’

Lansmanın açılış konuşmasını yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, şunları söyledi: “İz Medya’nın organizasyonunda yine güzel bir çalışmada beraberiz. Seçkin, benim 30 yıldan fazladır arkadaşım. Bu kente mâl olmuş, tüm çalışmalarda, özellikle organizasyonların yapılmasında, yeni televizyon ve gazetelerin kuruluş aşamalarında ön planda olmuş bir kardeşim. Bu kentin önemli isimlerinden, simgelerinden biri… İşini doğru ve ahlaklı yapan, kimseden etkilenmeyen biri… Dostu olmaktan son derece mutluyum. Yıllardır beraber çalıştık, çok güzel işlere imza attık. Bundan sonraki yaşamında yine hep beraberiz. Bu kitabında bizden de bahsetmiş, teşekkür ediyorum. Çok güzel bir kitap olmuş.” 

2-2

‘ÇOCUKLARIMA EMANETİM’

İz Medya Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, kitabın editörü Okşan Çeliktaş ve İz Medya Yayınlar Koordinatörü Murat Attila’yı, ‘gecenin kahramanları’ olarak nitelendirerek sözlerine başlayan Gazeteci-Yazar Seçkin Öner, “Kitap yazmak hiç aklımda yoktu, Ümit Kartal, Okşan Çeliktaş ve Murat Atilla, vesile oldu. Başkanımız, benim için çok kıymetlidir, ağabeyimdir. Kendisine çok teşekkür ediyorum, bu güzel ortamı bize hazırladığı için… Hele ki Ümit Kartal, son 20 yılda gazeteciliğin yarattığı en büyük markalardan biri olmak üzere yola çıktı. Tebrik ediyorum. En güzel şeyin güzel evlatlarımıza bırakacağımız hikayeler olduğunu biliyorum. Bu kitaptaki hikayelerin içerisinde de bir sürü insanın yaşadığı şeyler var. Buraya gelip vakit ayırdığınız için hepinize çok teşekkür ederim. Hepimiz aslında birer hikayeyiz. Çocuklarıma emanet ettiğim tek şey hikayeler…. Hepimizin bir hikayesi olsun” ifadelerini kullandı.