Sanat yönetmenliğini Nazlı Kayı’nın yaptığı "Bütün Düşler Mavidir" adlı teatral müzik gösterisi izleyici tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’in eşi ile birlikte izlediği etkinlik Bergamalı sanatseverler tarafından büyük beğeni kazandı.

Oyun sonunda bir konuşma yapan oyunun söz ve bestecisi Aysun Timurcan; “Belki bütün düşler bu kadar renkli değil ama bizler düşlerimizi paylaşmak için geldik Bergama’ya. Maviyi ve bir sürü renk bırakmak istedik size” dedi. Sanat yönetmeni Nazlı Kayı ise “Biz bir hayal kurduk, bu hayalin içinde şu vardı; kendi sözümüzü, müziğimizi, şiirimizi ve öykümüzü ne varsa paylaşmak istiyorduk. Yani bunun içinde duygu var, mutluluk var, ağlamak var, gülmek var. İnsana dair her şey var. İşte bütün bu çalışmalar ve bütün bu emekler aslında sizinle paylaştığımız bu anlar için. O yüzden bizim için çok kıymetli. Bizlere bu fırsatı veren Sayın Başkanımız Mehmet Gönenç ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Çünkü bu anları paylaşmak bizim için çok değerli” dedi.

Nazlı Kayı’nın yönettiği ve Şafak Sipahi ile birlikte yazdığı "Bütün Düşler Mavidir" adlı müzikli gösterinin söz ve besteleri Aysun Timurcan tarafından yapıldı. Nazlı Kayı, Şafak Sipahi ve Hamdi Mercan tarafından oynandı. Gitar ve vokalde Aysun Timurcan, yan flütte Dilara Elagözlü ve kemanda Burak Şenışık yer aldı.

Editör: Haber Merkezi