Bursa'da korkunç bir olay yaşandı. Alınan bilgiye göre eşinden ayrıldığı öğrenilen bir adam bunalıma girdi. Eve giden adam, evde bulunan ailesi ile de tartıştı. Kavganın büyümesi ile şahıs, 7 yaşındaki oğlunun yanında annesini ve babasını sonra da erkek kardeşini tüfekle vurdu.

Olay Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Hamitler Mahallesi'nde meydana geldi. Eşinden ayrıldığı için bunalımda olduğu ileri sürülen 30 yaşındaki A.Y., ailesinin yaşadığı eve gitti. Evde babası Seyithan Y. ile tartışmaya yaşayan A.Y., bir anda kavgaya tutuştu. Ev halkıyla kavgaya tutuşan şüpheli, evde bulunan tüfek ile önce babası Seyithan Y.’yi, ardından annesi Zozan Y.’yi (55) daha sonra ise kendisini engellemek isteyen 25 yaşındaki kardeşi M.Y’yi de 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

Sesleri duyan komşular olayı polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. A.Y. olay yerinden kaçmak üzereyken suç aletiyle yakalandı.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede ise vurulan üç kişinin de olay yerinden hayatını kaybettiği belirlendi.

Olayın şoku içine giren 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı. Savcılık incelemesinin ardından 3 kişinin cesedi Adli Tıp Morguna kaldırılırken, ailenin yakınları ve akrabaları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

İfadesi ortaya çıktı

Öte yandan, garsonluk yapan saldırganın 6 önce ayrıldığı eşinden 2 çocuğu olduğu ve 2 aydır da çalışmadığı ortaya çıktı.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen saldırganın, “Babam özel hayatıma çok karışıyordu. 2 aydır işsizim ve karımdan ayrıldım” dediği öğrenildi.

Kaynak: İHA