Bucaspor resmi sosyal medya hesabından, son günlerde sosyal medyanın gündemine oturan transfer yasağı  ve Kaynaklar Tesisleri'nde yapılan depo inşaatı iddiaları hakkında bir açıklama yayınladı. Açıklamada, " Eski borçlar sebebiyle transfer yasağı cezası aldığımız haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Yapılan açıklamayla yakın zamanda sosyal medya ve çeşitli haber sitelerinde gündem olan Kaynaklar Tesisleri'nde depo inşaatı görüntüleri de yalanlandı.

Bucaspor resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"Son dönemde basında ve sosyal medyada çıkan Kaynaklar Tesisleri'nde depoların inşaa edildiği ve kulübümüzün transfer yasağı cezası aldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Eski Bucasporlu oyuncu Dady'e olan borç yapılandırılmış olup taksitleri düzenli olarak tarafımızca ödenmektedir. Eski borçlar sebebiyle transfer yasağı cezası aldığımız haberleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Ayrıca yine Kaynaklar'da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak'ın ve eski Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu'nun da destekleriyle bize tahsis edilecek olan, 49 yıllığına kiralayacağımız arazide Bucaspor 1928 Kulübümüz'e yeni, yakışır, modern bir spor tesisinin kurulacağının kamuoyu tarafından bilinmesi önem arz etmektedir.

Bu hususta bizlere yardımcı olan Sayın Bakanımız ve eski Bakanımız'a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'ne destekleri için teşekkür ederiz."

Kaynak: Haber merkezi