Acun Ilıcalı'ya 300 milyon euro piyangosu: 9 yıldır bekliyor!
Acun Ilıcalı'ya 300 milyon euro piyangosu: 9 yıldır bekliyor!
İçeriği Görüntüle

TFF 3. Lig 4. Grup’ta Bornova 1877, deplasmanda Balıkesirspor ile 1-1 berabere kalarak önemli bir puan aldı. 21 Aralık 2025 Pazar günü saat 17.00’de oynanan mücadele, her iki takım için de çekişmeli geçti.

Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda 49. dakikada Balıkesirspor, Artun Akalın’ın golüyle öne geçti. Ancak Bornova 1877, 66. dakikada Murat Arslan’ın attığı golle skoru eşitleyerek sahadan bir puanla ayrıldı. Bu sonuç, Bornova 1877’nin deplasmanda değerli bir puan kazanmasını sağladı.

Bornova 1877’nin ilk 11’i:
Batu Efe Akdağ, Baran Kırmacı, Murat Arslan, Abdulkadir Kuzey, Ertuğrul Yıldırım, Recep Kerem Biro, Ege Asım Duyar, Mete Şentürk, Arda Furkan Abak, Ege Karayel, Enver Büyükdere

Balıkesirspor’un ilk 11’i:
Talha Demirkol, Harun Toprak, Yiğit Epözdemir, Erşan Yaşa, Ahmet Necat Aydın, Talha Doğuş, Yekta Sönmez, Bora Yılmaz, Sedat Yiğit Kurnaz, Artun Akalın, Hasan Gündoğdu

Kaynak: HABER MERKEZİ