"Halef: Köklerin Çağrısı" dizisi oyuncularından Biran Damla Yılmaz, Fatih Altaylı’nın Youtube programına katıldı. Programda sektörün zorluklarından bahseden Biran Damla Yılmaz, set yoğun çalışma sürecini anlattı.
T24’ün aktardığına göre; Oyuncuların verdikleri emeğin karşılığında maddi kazançlarının yeterli olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Biran Damla Yılmaz, sektörde herkesin farklı zorluklar yaşadığını ifade etti. Yılmaz, "Sektör ortada, çok adil olduğunu düşünmüyorum. Herkesin işi çok zor. Ama verdiğimiz şeylere baktığımızda aldığımız şeyler çok yeterli olmuyor" dedi.
Biran Damla Yılmaz, izin günleri konusunda da yaşadığı deneyimi paylaştı. Yılmaz, "Ben çok yoğun çalışıyorum, sadece iki gün iznim var diyorlar. Benim iki gün iznim bile yok. Benim saatim yok yeri geldiğinde" açıklamasında bulundu.




