Bursa'nın İnegöl ilçesinde ormanlık alanda ağaç kesimi yapan bir işçi, motorlu testere ile elini keserek ağır yaralandı. Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından ileri tetkik ve tedavi için hastaneye sevk edildi.

Dilek İmamoğlu: Bugün yürekten inanarak ve gerçekten diyorum ki, İyi ki Ekrem İmamoğlu siyasete girdi
Dilek İmamoğlu: Bugün yürekten inanarak ve gerçekten diyorum ki, İyi ki Ekrem İmamoğlu siyasete girdi
İçeriği Görüntüle

Sağ elini kesti

Olay, saat 15.00 sıralarında İnegöl'e bağlı Tüfekçikonak Mahallesi'ndeki ormanlık alanda gerçekleşti. Orman işçisi 43 yaşındaki Yusuf B., motorlu testereyle ağaç kestiği sırada bir anlık dikkatsizlik sonucu sağ elini keserek yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Yusuf B., ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki müdahalenin ardından yaralı, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

Kaynak: İHA